Hvad betyder 4G Mean til iPad?

February 27

Når den er tilgængelig, vil 4G-netværk kapacitet giver iPad med flere fordele. Ikke alle 4G virkninger vil være positive, dog. På tidspunktet for dette skrives, er den nyeste version af Apples iPad tablet computer, iPad 2, ikke understøtter 4G-forbindelse. Ifølge en juni 2011 artikel fra forbrugerelektronik og mobile ressource hjemmeside BGR, vil den næste inkarnation af iPad, iPad 3, giver 4G via Verizons Long Term Evolution (LTE) netværk.

underliggende teknologi

4G - eller fjerde generation - teknologi er den cellulære data standard, der lykkes 3G - tredje generation - standard. Ligesom 3G, 4G funktioner ved at konvertere binære kode i radiosignaler, transmission disse signaler med mobilmaster og derefter have trådløse enheder modtager disse signaler og konvertere dem tilbage i binær kode. I modsætning til et Wi-Fi-forbindelse, som kræver en bruger at være i nærheden af ​​en bestemt trådløs router, en 4G-forbindelse er "always-on". Det betyder en bruger kan altid holde en trådløs enhed er forbundet til et 4G-netværk, forudsat at der er mobilnetværk tårne ​​i den geografiske nærhed. Den væsentligste forskel mellem, hvad en 3G iPad kan udrette, og hvad en 4G iPad vil være i stand til at udrette, vedrører direkte relative download-hastigheder.

Download hastighed

Ved hjælp af et 3G-netværk, kan en iPad give en download hastighed, eller dataoverførselshastighed, 3 megabit per sekund (Mbps). Til sammenligning bruger en 4G-netværk, vil en iPad kunne give en download hastighed på 100 Mbps og hurtigere. For at sætte disse hastigheder i perspektiv, Praktisk E-handel bemærker, at downloade en 100MB fil over et 3G-netværk kan tage omkring 7 minutter, mens du henter en 100MB fil over et 4G-netværk kan tage omkring 30 sekunder. 4G er i stand til at give hurtigere download-hastigheder, fordi det giver en større båndbredde, eller en bredere vifte af frekvenser over hvilke data kan rejse.

produktivitet Fordele

Ved at kombinere sin store skærm - stor i forhold til en smart telefon - med sine hurtige downloadhastigheder, vil en 4G iPad tillade streaming, eller live downloading, af high-definition (HD) video. Ud over at være gavnligt for at se film, tv-episoder og andet online video indhold, vil denne avancerede video-streaming tillade iPad brugere til at bruge deres iPads til videokonferencer. Hurtigere streaming betyder også, at en 4G iPad vil være i stand til at få adgang til live-kortlægning og GPS navigation tjenester hurtigere.

dataforbrug

Den største ulempe ved 4G kommer til iPad øges dataforbrug. Da den trådløse forbruger ressource website, The Bill Politi webstedet noter, når 4G-tjenester bliver tilgængelige med iPad ", kan du forvente dataforbrug at stige i forhold til tilslutningsmuligheder hastighed." Øget dataforbruget betyder, at brugerne skal betale mere for deres trådløse pakker tjeneste, da de fleste udbydere pris deres pakker efter hvor mange megabyte eller gigabyte data en trådløs abonnent bruger.