Sådan formateres en blog Design

February 25

Sådan formateres en blog Design


Udseendet og fornemmelsen af ​​en blog betyder så meget for læsere som selve indholdet --- selv om de ikke er klar over det. Bloggere ofte nærmer deres mellemfristede skødesløst og overse betydningen af ​​en konstruktiv formatering når det kommer til succes kommunikere og forbinde med deres publikum. Som du planlægge din egen blog, vil du have mange valg om udseendet og fornemmelsen, men et par tidlige beslutninger om dine vigtigste mål vil udelukke mange af disse muligheder og hjælpe dig til at fokusere dit design.

Instruktioner

1 Identificer dine kunstneriske og kommercielle mål for bloggen. Disse mål vil stærkt påvirke din formatering valg ved at give tematiske retningslinjer, når det kommer til ting som placeringen af ​​annoncer og billeder, brug af mainstream eller ualmindelige farveskemaer, og arrangementet af interaktivt indhold.

2 Identificer din målgruppe. Lav en informeret beslutning om, hvordan de gerne vil opleve din blog, og forsøge at imødekomme, at der inden for rammerne af dine kunstneriske eller kommercielle mål. Hvis du håber at tjene penge med din blog, skal du tage særlig pleje for at give dit publikum, hvad de ønsker.

3 Sæt så mange af dine formatering instruktioner som muligt i en ekstern CSS-fil snarere end at skrive dem direkte i din HTML, eller, hvis du bruger scripts, holde formateringen i dine script filer og forlade HTML ren. Dette gør HTML meget lettere at redigere, og det gør også din blog meget lettere at redesigne senere.

4 Hold den samlede formatering arrangement med din blog konsekvent på alle sider. Til brugeren, skal det se ud som hver har en identisk design og forskelligt indhold.

5 Vælg din blog vandrette bredde. Et bredere blog giver mere plads til billeder og side kolonner, og udnytter mere skærmplads. Gør det ikke for bred, dog. For meget indhold på skærmen på én gang kan gøre din blog ser rodet. En meget bred tekst kolonne gør lange tekstblokke sværere at læse. Også nogle computerskærme køre med lavere opløsninger og kan ikke vise så mange pixels.

6 Opsæt din blog skrifttype ordningen. Brug en populær, nem at læse skrifttype at de fleste af dine læsere allerede vil have på deres computere, men holde sig væk fra overused skrifttyper, der vil gøre din blog mindre særpræg. Leg med forskellige skrifttyper og størrelser til at skelne mellem titel tekst, navigation tekst og brødtekst. Vær opmærksom på læsere med vision handicap som måske ikke er i stand til at læse lille tekst.

7 Brug en farveskema, du ønsker, men sørg for din blog tekst forbliver fuldt læselig. Prøv at gøre det en karakteristisk farve ordning, som folk vil huske.

8 Hold din berettigelse ordning enkel. Venstrestillet tekst giver mening for de fleste formål. Centreret tekst kan skille sig ud bedre for titler og overskrifter.

9 Supplere din tekst med billeder til at bryde op monotoni og gøre din blog mere læsbar.


relaterede artikler