Sådan Konverter TIFF til MS Word

March 4

Sådan Konverter TIFF til MS Word


Den tiff, også kendt som TIFF eller TIF, er et filformat populær til billeder med høj farvedybde, selvom det også fungerer med stregtegninger og gråtoner billeder. Mange scannere gemme i dette format som standard. Du kan enten indsætte TIFF-billeder for at tilføje punch til din Word-dokument, eller konvertere scannet TIFF tekst til redigerbar tekst, så du kan klippe og indsætte ordene i Word.

Instruktioner

Indsættelse TIFF-billeder

1 Åbn en ny eller eksisterende Word-dokument, hvis du vil indsætte en TIFF-fil.

2 Klik på Word udstillet på det sted, hvor du ønsker at sætte TIFF-filen.

3 Vælg menuen "Indsæt", "Picture", og "Fra fil" for at vise "Indsæt billede" dialog.

4 Vælg "Tag Image File Format

(.tif, .tiff)" under "Filtype" for kun at vise TIFF-filer.

5 Naviger til den fil, du ønsker, og dobbeltklik på den. Word kan vise en meddelelse om, at det ikke kan indsætte billedet, fordi funktionen ikke er installeret. Klik på "Ja", når den beder at installere. Du skal muligvis bruge din oprindelige Word-disk for at fuldføre installationen. Billedet vises derefter i Word-dokumentet.

6 Klik på billedet, indtil håndtagene vises. Klik og træk håndtagene for at ændre størrelsen på billedet efter behov. For at definere ekstra muligheder såsom word wrap og grænser, dobbeltklikke på billedet for at vise "Formater billede" dialog.

7 Klik på menuen "Filer" og derefter "Gem" for at gemme TIFF i Word, at indtaste et nyt filnavn, hvis nødvendigt.

Konvertering TIFF Tekst

8 Download, installere og køre en Optical Character Recognition (OCR) til at konvertere et scannet TIFF-fil til redigerbar tekst. Et sådant gratis program er TopOCR (se Resources). En "Billede" åbnes til venstre og en "Tekst" åbnes til højre.

9 Vælg menuen "Filer" fra "Image" vinduet og vælg "Åbn" for at vise "Open" dialog. Naviger til TIFF-filen, og dobbeltklik for at indlæse den i "Image" vinduet. Den redigerbar tekst version af filen vises i "Tekst" vinduet. Bemærk, at formateringen forsvinder.

10 Klik på "Image" vinduet for at vælge den. Fra menuen "Rediger", vælg "Vælg alle" for at fremhæve hele teksten. Tryk på "Control" og "C" tasterne for at kopiere markeringen.

11 Åbn en ny eller eksisterende Word-dokument.

12 Klik på Word udstillet på det sted, hvor du ønsker at sætte TIFF-filen.

13 Tryk på "Control" og "V" tasterne for at indsætte teksten i Word. Sammenlign teksten til den oprindelige og rette eventuelle karakter fejl efter behov. Påfør formatering efter behov.

14 Klik på menuen "Filer" og derefter "Gem" for at gemme Word-dokumentet, at indtaste et nyt filnavn, hvis nødvendigt.

TIPS

  • Proceduren for indsættelse af billeder gælder specifikt til Word 2000 til Windows; Men processen er den samme for nyere versioner af Word.

relaterede artikler