Sådan ændres Windows Mac Adresse

January 22

Medium Access Control (MAC) på et lokalt netværk (LAN) kort er den fysiske id på den computer, som identificerer den på netværket. MAC-adressen er placeringen af ​​den computer, der hjælper servere og TCP / IP-protokollen finde computeren på netværket, identificere det som den rette modtager for pakker, og overføre oplysninger. Ændring af MAC (også kaldet spoofing) ændrer identifikationen af ​​computeren. Ændring af MAC-adressen i Windows kræver et par skridt i Kontrolpanel.

Instruktioner

1 Klik på Windows "Start" knappen, og vælg "Kontrolpanel". Dobbeltklik på "Netværksforbindelser" ikonet. Højreklik på "Local Area Connection" ikonet og vælg "Egenskaber" fra menuen.

2 Klik på knappen "Configure" i fanen "Generelt". I denne nye vindue skal du klikke på fanen "Avanceret".

3 Klik på "Network Address" valg i listefeltet. Dette gør det muligt for to markeringer til højre: ". Value" "Not Present", og Som standard er valgt "ikke til stede".

4 Klik på "Value" valg. Dette muliggør en tekstboks, hvor du indtaster den nye MAC-adresse. MAC-adressen har en specifik syntaks. Det er seks par af tal (0-9) og bogstaver fra A til F. Selvom MAC-adressen vises med streger, udelade dem, når du indtaster en ny adresse værdi.

5 Klik på "OK" knappen for at gemme indstillingerne. Luk vinduet Kontrolpanel.

6 Klik på Windows "Start" knappen og vælg "Kør". Skriv "cmd" (uden anførselstegn) i tekstfeltet, og klik på "OK" knappen. Skriv "ipconfig / all" (uden anførselstegn) i kommandoprompten vindue. Dette viser en liste over netværksindstillinger. I den fysiske adresse etiket, skal den nye MAC-adresse vises.


relaterede artikler