Sådan Sync Windows Mobile 6

October 29

Sådan Sync Windows Mobile 6


Windows Mobile 6 er et mobilt styresystem udviklet af Microsoft til at køre på en række "smartphones". Smarte telefoner er mere end blot en mobiltelefon - de ofte omfatter internetadgang samt en række produktivitet applikationer, at støtte i at organisere dagligdagen. Filer kan synkroniseres fra computeren til en telefon kører Windows Mobile 6.

Instruktioner

1 Installer Windows Mobile 6 desktop software. Du kan gøre dette ved at indsætte den disk, der fulgte med telefonen i computerens cd-rom-drev. Et installationsprogram vil poppe op - accepterer vilkårene for tjenesten, og klik på "Næste" for at installere softwaren.

2 Start Windows Mobile 6 desktop software. Opnå dette ved at klikke på dens ikon på skrivebordet i Windows, eller hvis du har slettet det ikon, det kan findes i "START" menuen.

3 Tilslut din Windows Mobile 6 telefonen til computeren med det medfølgende USB-link-kabel. Den ene ende af dette kabel sluttes til din telefon, mens de øvrige stik i en tom USB-port på computeren.

4 Træk de filer, du vil synkronisere til din telefon i "Sync" vindue i Windows Mobile 6 desktop software. Du kan blot trække disse filer fra din harddisk ind i programvinduet ved hjælp af din mus.

5 Klik på "Sync" i Windows Mobile 6 desktop software; dette vil overføre de filer, du har valgt fra din computer til din telefon via linket kablet. De vil nu være tilgængelige i Windows Mobile 6.