Sådan kontrollere status for en AdSense Application

October 10

Sådan kontrollere status for en AdSense Application


Uanset om du starter en ny online-blog eller søger at placere reklamer på din eksisterende hjemmeside eller firma side, Google AdSense giver brugerne mulighed for at tjene penge fra tredjeparts annoncer uden alle de medier salg og omfattende kodning færdigheder generelt kræves. Brugerne skal ansøge om at blive partner med Google AdSense. Kontrol af status for din Google AdSense-ansøgning er ikke muligt direkte fra Googles hjemmeside, men et par metoder er tilgængelige for at kontrollere, hvis du er en del af Google AdSense-systemet.

Instruktioner

1 Log på internettet og tjekke din e-mail-konto til enhver e-mail fra "Google" eller "Google AdSense" specifikt. Kontroller også din email spam mappe til eventuelle ubesvarede e-mails fra Google, der vil give dig en opdatering om status for din Google AdSense-ansøgning. Den e-mail fra Google Adsense vil indeholde enten et brev om accept samt login vejledning eller et brev af benægtelse sammen med grunden.

2 Log ind på Google AdSense (google.com/adsense) ved hjælp af e-mail-adresse og adgangskode, du brugte, da du ansøgte at se, om du er registreret i systemet. Hvis du ikke kan få adgang til din konto, betyder det ikke, du blev automatisk afvist --- det kan tage ekstra tid til at tilføje dit navn ind i Google AdSense system. Hvis du kan få adgang til din konto og jord på AdSense bruger instrumentbrættet, din konto er aktiv og klar til brug.

3 Kontakt Google AdSense ved at åbne den officielle Google Adsense hjemmeside (google.com/adsense), hvis du har ventet længere, end du fik at vide, når du i første omgang anvendt. Selvom du ikke kan få et svar med det samme, kan Google være i stand til at lede dig i en retning for at finde status for din ansøgning individuelt.


relaterede artikler