Sådan Embed Scripts Into XSitePro

October 27

Sådan Embed Scripts Into XSitePro


XSitePro er Web-design software, der bygger professionelt udseende hjemmesider uden at brugeren skal have kendskab til HTML. Fordi det har en let-til-brug "hvad du ser, er hvad du får" interface, det anbefales til både begyndere og mere avancerede brugere. Xsitepro har et indbygget bibliotek af scripts, herunder et billedgalleri, en nyhed scroller og et banner rotator. Du kan også integrere dine egne brugerdefinerede script i din hjemmesides sider.

Instruktioner

1 Åbn xsitepro. Dobbeltklik på det websted, du vil redigere i ansøgningen projekt træ på venstre side af skærmen. Vent et øjeblik mens webstedet belastninger.

2 Klik på fanen "Websider" på den øverste vandrette navigationslinje. En liste over webstedets sider åbner i venstre side af skærmen.

3 Find den side, hvor du vil indsætte scriptet. Klik på sidens titel. Siden med oplysninger, herunder dens beskrivelse og søgeord, vil indlæse. Nedenfor beskrivelsesfeltet er en knap der hedder "Avancerede indstillinger". Klik på den, og et mindre vindue kaldet "Avancerede Page Indstillinger" åbnes.

4 Klik på fanen "Scripts". Dette er den fjerde mulighed fra venstre på toppen af ​​"avancerede indstillinger" vinduet. Du vil se fem muligheder i relation til forskellige dele af siden. Mulighederne omfatter "Brugerdefineret script i starten af ​​filen," "Brugerdefineret script i hovedet af filen" og "Custom script i toppen af ​​BODY sektionen."

5 Markér afkrydsningsfeltet hvor du vil placere dit script, og klik den tilsvarende "Rediger" -knappen. Dette vil åbne en tekst-editor-vinduet. Indsæt din kode i vinduet og klik på "OK." Klik på knappen "Gem" i nederste højre hjørne af programmet til at gemme dit script.

TIPS

  • Xsitepro har en nyttig funktion, der giver dig mulighed for hurtigt at tilføje den samme script til alle dine websider snarere end at skulle integrere det i hver enkelt side individuelt. Brug knappen "Globale Scripts" under "Andet" fanen ved siden af ​​"Web Pages" på den øverste vandrette navigationslinje. Fremgangsmåden er den samme som for at tilføje scripts til enkelte sider. Vælg den del af webstedets sider, hvor du ønsker scriptet skal vises og indsæt dit script i teksten-editor-vinduet. Klik på "OK", "Gem" og derefter på "Udgiv".

relaterede artikler