Hvordan at se TV på min laptop

January 5

Hvordan at se TV på min laptop


Bærbare computere tilbyder brugerne en måde at beregne, mens væk fra hjemmet, men de kan også bruges som en form for underholdning samt. En af de bedste ting er, at du kan bruge din bærbare computer til at få adgang til tv-muligheder. Du kan se både regelmæssige og internetbaseret tv fra din bærbare computer til at holde op på dine yndlingsprogrammer og opdage nye.

Instruktioner

1 Få adgang til et tv eller en video hjemmeside som Hulu, YouTube eller Ustream på din bærbare computer webbrowser. Du kan derefter få adgang til tv-indhold uden at skulle downloade noget dedikeret software til din laptop.

2 Abonner på podcasts af shows og bruge en podcast læser gerne Lemon eller iTunes til at hente og se dem. Du kopierer typisk et link til podcast i podcast software, og derefter softwaren downloader podcast.

3 Køb en tv-tuner og tilslut den til din bærbare computer med det medfølgende kabel. Bemærk, at tv-tunere også typisk omfatte software, du skal installere til brug, og du kan også være nødvendigt at medtage en antenne eller kabelforbindelse så godt.

4 Oprette en ekstern medieserver som MythTV, Slingbox eller TiVo. Du installerer server software på en pc på dit hjem, så oprette klient-software på din bærbare computer. Dette giver din bærbare computer til at oprette forbindelse over internettet få adgang til din egen tv-linje derhjemme.

5 Brug specialiseret TV software som Miro eller Hulu Desktop til at få adgang til internet-tv. Download softwaren fra deres respektive hjemmesider og installere den.

TIPS

  • Nogle tv-programmer vil give dig mulighed for at spare shows så godt.

relaterede artikler