Sådan Indsæt et billede med WordPerfect

October 14

WordPerfect er en del af Corel WordPerfect Office-pakken. WordPerfect er tekstbehandleren software i pakken, og understøtter mange funktioner i tillæg til tekstbehandling. En funktion er muligheden for at indsætte billeder i dine WordPerfect-dokumenter. WordPerfect understøtter indsættelse af billeder fra sin egen samling af multimedieklip eller fra din egen harddisk. Corel WordPerfect giver to lignende metoder til at indsætte billeder, der afhænger af den type billede, du vil bruge.

Instruktioner

Indsæt WordPerfect s clipart

1 Klik på "Indsæt" menuen og vælg "Grafik" for at udvide menuen "Graphics". Klik på "Clipart" for at åbne multimedieklip scrapbog den.

2 Gennemse Scrapbook med rullepanelet eller brug søgeværktøjet til at finde multimedieklip billedet du vil bruge. Klik på billedet for at vælge det.

3 Klik på "Indsæt" for at indsætte dit valgte billede ind i din WordPerfect-dokument. WordPerfect indsætter dit klip kunst på markøren aktuelle placering i dokumentet.

Indsætte et billede fra din computer

4 Klik WordPerfect menuen "Indsæt" og vælg "Grafik". Vælg "Fra fil" i den udvidede menu.

5 Brug "Indsæt billede" dialog vindue for at finde billedet på din computers harddisk. Naviger til den mappe eller placering af billedet på din harddisk.

6 Klik på billedet thumbnail eller filnavn. Tryk på knappen "Indsæt" for at indsætte dit billede i dit WordPerfect dokument markøren aktuelle placering.

TIPS

  • Klik og træk clipart fra den åbne scrapbog til dit dokument. Dette kan du hurtigt placere flere clipart billeder i dit dokument.
  • Klik og trække billeder til at placere dem i forskellige steder på en side eller i dit dokument.

relaterede artikler