Sådan åbnes iWork Sider i Open Office

April 6

Sådan åbnes iWork Sider i Open Office


Pages er Apples sidelayout og forbruger-niveau desktop publishing software, som er en del af iWork suite af programmer, og er ikke inkluderet eller bundtet på din Mac, når du køber det. Open Office er et gratis suite af produktiviteten på kontoret software, som grundlæggende efterligner Microsoft Office interface. Dokumenter oprettet i nogen af ​​programmerne i Microsoft Office-pakken kan nemt arbejdet på og redigeret i Open Office. Hvis du opretter et tekstbehandlingsdokument i Pages, dog, og ønsker at arbejde med det i Open Office, skal du først gennemgå en nem trin for at konvertere den til Microsoft Word-format.

Instruktioner

1 Klik på "Sider" ikonet i din dock til at lancere Pages. Vælg "Åbn seneste" eller "Åbn en eksisterende fil" knappen nederst til venstre i vinduet. Vælg en skabelon til at arbejde, og klik derefter på "Vælg" for at åbne den. Alternativt dobbeltklik på et eksisterende Pages-dokument på skrivebordet eller computeren.

2 Vælg "Gem som" fra "File" menuen. Klik på "Ordet" ikonet i ruden vinduets format. Dokumentet gemmes som en Microsoft Word-dokument, der kan åbnes af både Microsoft Word og Open Office. Klik på "Næste . "

3 Skriv dit ønskede filnavn i "Gem som" tekstfeltet. Naviger til den mappe eller placering på din computer, hvor du vil gemme det. Klik på "Export".

4 Start Open Office. Vælg "Tekst dokument" i Open Office dokument selector. Vælg "Åbn" og derefter lokalisere Sider dokument, du gemte i Microsoft Word-format.