Hvorfor kan jeg ikke åbne vedhæftede PDF-filer uden at gemme først?

November 24

Hvorfor kan jeg ikke åbne vedhæftede PDF-filer uden at gemme først?


Den mest sandsynlige årsag til, at du ville være i stand til at åbne PDF-filer uden at gemme første er, at operativsystemet ikke blev oprettet for at associere PDF-filer med en PDF-fremviser. En anden mulighed er, at læseren ikke er indstillet til at vise dem inden en webbrowser.

Filassociationer

I Windows finde en PDF-fil i "Denne computer" og højreklik på den. Hvis den ikke allerede er forbundet med en PDF-fremviser, skal du vælge "Åbn med" og vælg Adobe Reader eller en anden PDF-læser. Du kan være nødt til at vælge "Vælg Program ..." først, afhængigt af Windows-versionen og konfiguration. Hvis der er et afkrydsningsfelt mulighed for altid at bruge dette program, sikre, at det er markeret.

Læser Indstillinger

Indstillingerne i Adobe Reader selv kan kræve justering, før det vil åbne vedhæftede PDF-filer i en webbrowser. Åbn Adobe Reader; i "Indstillinger" under "Indstillinger" kontrollere, at afkrydsningsfelterne for "Vis PDF i browser" og "Tillad Fast Web View" er markeret.

Andre problemer

Som med enhver computer problem, andre muligheder tilbage. Nogle mindre almindelige operativsystemer kan simpelthen ikke åbne vedhæftede PDF-filer uden først at gemme dem som filer. Måske er afsat plads til midlertidige internetfiler er for lille.


relaterede artikler