Sådan Reset Windows Billed- & Fax Viewer til standardindstillinger

June 2

Mange Windows-brugere finder, at efter installation af en tredjeparts billedvisning program, det bliver standard program, der bruges til at se billedfiler. I mange af disse tilfælde kan brugeren har installeret tredjepart ansøgning om specifikke anvendelser, men vil hellere bruge Windows Billed- og faxfremviser som standard fremviser for deres billedfiler. Når Windows Billed- og faxfremviser er blevet nulstillet som standard billedfremviser, kan du stadig manuelt indlæse billeder fra din tredjeparts software.

Instruktioner

1 Højreklik på en billedfil og vælg "Åbn med ..." fra kontekst menu, der popper op.

2 Klik på "Vælg Program" og derefter vælge "Windows Billed- og faxfremviser."

3 Markér afkrydsningsfeltet ud for "Brug altid det valgte program til at åbne denne type fil" og klik på "OK".

4 Gentag denne proces for alle andre billede filtyper, du kan have på din computer. Billede filtyper inkluderer .png, .jpg og .gif.

TIPS

  • I nogle tilfælde kan elementer af Windows Billed- og faxfremviser er blevet fjernet fra Windows. Hvis ovenstående ikke fungerer, eller Windows Billed- og faxfremviser er ikke en mulighed i "Åbn med ..." du muligvis geninstallere elementer i programmet. For at gøre dette, trykke på knappen "Windows" og "R" på samme tid på tastaturet for at åbne "Kør" vinduet. Skriv "regsvr32 shimgvw.dll" i tekstfeltet og klik på "OK". Når denne proces er afsluttet, så prøv ovenstående trin kan gennemføres korrekt.

relaterede artikler