Hvad er fordelene ved en webinar for Deltagere?

July 5

Hvad er fordelene ved en webinar for Deltagere?


Udtrykket "Webinar," for webbaseret seminar, henviser til en workshop eller foredrag tilgængelige på internettet ved hjælp af webkonferencer teknologi. Udnyt fordelene ved online fjernundervisning, ved hjælp af din computer og bredbåndsadgang til internettet for at vælge fra en bred vifte af webinarer, der tilbyder gratis eller billige programmer til forbedring arbejdspladsen færdigheder, tjene et certifikat eller grad, eller bare nyde den blotte glæde af indlæring.

Lær Online bekvemt

Webinar levering via internettet giver deltagerne mulighed for at deltage i hjemmet eller en anden nærliggende sted, såsom en internet cafe. Dette fremmer afslappet læring i et behageligt miljø med faciliteter og supplerende materiale lige ved hånden. Minimal rejse sparer tid, reducere omkostninger, fjerne stress af kørsel og giver mere tid til forberedelse. Takket være optagelse, visning webinar materiale kan ofte være planlagt omkring arbejde, familie og andre krav.

Nyd Low-Cost Learning

Mange virksomheder subsidiere gratis webinars som et markedsføringsredskab for opbygningen af ​​et publikum af potentielle kunder. Andre har billige tegningsoptioner for deres igangværende webinar serie. Du kan få mest værdi ud fra et teknisk webinar ved at gennemgå det flere gange, sammen med andre omkostningsbesparende strategier, såsom at deltage i webinars som en gruppe til at dele materialer og indsigt.

Interaktiv læring med Webinar Conferencing Tools

Udnyt levende webinars og interagere med instruktøren ved hjælp af præsentation software tekst chat eller lydfunktioner til at stille spørgsmål, give kommentarer og dele med andre webinar deltagere. Nye online mikro-blogging teknologier, såsom Twitter og Tumblr, bliver brugt i forbindelse med levende webinars som en ekstern realtid kommunikationskanal, tilføjer umiddelbarhed og samfund til webinars.

Multimedia beriger Online Educational Webinars

Ny konference-teknologi giver webinar deltagerne et rigt læringsmiljø. Ud over den traditionelle lyd præsentation med telefon eller computer lyd, deling dias, video streaming, whiteboarding og screencasting bruges ofte til at forbedre webinar visuelle præsentationer. Virtuelle verden platforme er for nylig blevet indført for at skabe en helt fordybende webinar lærerig oplevelse, og byder på en lobby, et auditorium, udstillinger, mødelokaler, et ressourcecenter og meget mere.

Tjen et certifikat eller Degree Brug Webinars

Deltage webinarer for et certifikat eller grad program sætter dig i forreste række for hver klasse. Udnyt "viden markedsføring" webinarer, der tilbydes af et stigende antal virksomheder. Opnå specialiserede kompetencer samt certificering, på områder som software, markedsføring, edb-teknologi og musik. Certificering webinars er også givet ved brancheorganisationer, licenser agenturer og professionelle standarder grupper. Stigende grad gymnasier og universiteter bruger webinars som en del af fjernundervisning for graduate og post-graduate uddannelser koster langt mindre end at deltage i klasser på campus. Nogle tilbyder økonomisk bistand og anden støtte til elever i deres webinar uddannelsesprogrammer.

Netværk Brug Webinars

Interaktion med Webinar deltagere giver muligheder for sociale netværk via online uddannelsesmæssige erfaringer deles af deltagerne. Nogle webinars har et fællesskab portal eller en post-webinar medlem gruppe støttet af oplægsholdere. Kombiner disse med LinkedIn, Facebook og andre web sociale netværk kanaler til at etablere gensidigt fordelagtige relationer med kolleger webinar deltagere.


relaterede artikler