Sådan bruger Adobe Plugins

July 22

Adobe plug-ins er programmer der udelukkende er designet til at forbedre brugervenligheden og øge antallet af funktioner et Adobe-program kan udføre. Plug-ins er tilgængelige for alle Adobe-programmer. Plug-ins kan bruges til at udføre sådanne operationer som sparer plads på din harddisk, forvrænge et billede, eller konvertere filtypenavne til at lave en fil kompatibel med et andet program. Det er muligt at bruge et plug-in, som en af ​​selskab med et Adobe-program.

Instruktioner

Forbedring Adobe programmer med Plug-ins

1 Vælg plug-in du ønsker at downloade til din specifikke Adobe-program. Du kan finde en oversigt over tilgængelige plug-ins til Adobe på PluginsWorld.com.

2 Luk Adobe program, du bruger til at sikre, at der ikke er nogen komplikationer under plug-in download.

3 Hent det ønskede plug-in i din Adobe-program. For eksempel, hvis du ønsker at bruge mosaik flise plug-in ved Auto FX med din Adobe Photoshop CS2 program blot downloade plug-in fra Auto FX hjemmeside ved at vælge "Download" prompt derefter klikke på "Gem til mappe".

4 Installer den downloadede plug-in til det specifikke Adobe-programmet. I dette tilfælde ville du vælge Adobe Photoshop CS2 som "Install Location" fundet på bunden af ​​installationsvinduet.

5 Åbn Adobe-programmet. I dette eksempel åbner Adobe Photoshop CS2.

6 Få adgang til plug-in via plug-in-menuen. Placeringen vil variere afhængigt af den specifikke program. I Adobe Photshop CS2 vil du vælge "Filter" fra den øverste bar for at vælge den plug-in til brug. Følg anvisningerne for at vende dit foto til en mosaik flise mesterværk.