Windows Firewall Vs. McAfee Firewall

June 25

Firewalls er en form for computer software, der kan beskytte brugerne mod potentielt skadelig software og alle oplysninger, der kommer via internettet eller det netværk, som computeren er tilsluttet. Firewallen vil scanne indkommende information og afgøre, om det er sikkert at interagere med computeren eller farlig og skal blokeres. Windows og McAfee tilbyder begge Firewall programmer, samt andre anti-virus software for at beskytte din computer.

Software tilgængelighed

Windows Firewall kommer pre-installeret på Windows-computere som en af ​​funktionerne i Windows-operativsystemet. Dette program er helt gratis og opdateres løbende gennem Windows-opdateringer. McAfee Firewall skal downloades fra McAfee hjemmeside og koster et ekstra gebyr afhængig af beskyttelse pakke du vælger at købe; Men hver beskyttelse pakke leveres med en 30-dages gratis prøveperiode.

Tilpasning

Både Windows Firewall, og McAfee Firewall kan tilpasses til at passe din Internet surfing og networking behov. Begge programmer giver dig mulighed for at bestemme, hvilken software er tilladt adgang til din computer, og indstillinger kan justeres, så du kan se, hvad der bliver blokeret, og tilladt af firewall.

Beskyttelse

McAfees hjemmeside hævder, at den nyeste version af McAfee Firewall, McAfee Firewall Enterprise Version 8, "registrerer og blokerer trusler, der bogstaveligt talt usynlige for andre firewalls." McAfee firewall er i stand til at gøre dette gennem en kombination af anti-virus, anti-spyware, anti-spam og URL-filtrering. Med Windows Firewall, skal du installere din egen "anti" programmer. Selvom McAfee gør forsigtighed, at selv med sin firewall er fordele, er det altid en god idé at have disse programmer installeret ud over firewallen.

opdateringer

Windows Firewall opdateres regelmæssigt gennem Update-funktionen i Windows, der kontrollerer for automatiske opdateringer periodisk - som regel en gang om ugen, men det kan tilpasses. McAfee Firewall opdaterer løbende gennem brug af McAfee Global Threat Intelligence-system, som indsamler oplysninger på hjemmesider og programmer og justerer sikkerhed protokol om en real-tid.


relaterede artikler