Fejl: Den indtastede kode er forkert i Cox Webmail

May 25

Cox Webmail service kræver brugere at indtaste en sikkerhedskode, når du bruger nogle dele af tjenesten. Sitet returnerer en fejl, hvis du ikke indtaste sikkerhedskoden, som det vises på skærmen. Sikkerhedskoden program er en tredjeparts service med indbyggede værktøjer, som du kan bruge til at bedre dine chancer for at indtaste den korrekte kode.

Om

Cox Internet abonnenter får lov til at oprette op til 10 e-mail adresser som en del af deres abonnement. Kendt som Cox Webmail, e-mail-konti ikke er tilgængelige, før du registrerer dit Internet abonnement online. Registreringen kræver, at du indtaster kontooplysninger, herunder dit navn, kontonummer og de sidste fire cifre i dit CPR-nummer. Derudover skal du indtaste en sikkerhedskode, som er en reCAPTCHA tilmeldingsformular. Efter opsætning dine Cox webmail-konti, hvis du nogensinde glemmer dit brugernavn eller adgangskode, skal du give dit kortnummer eller bruger-id og indtast en reCAPTCHA sikkerhedskode. At skrive forkert kode resulterer i en fejlmeddelelse, der fortæller dig, at koden var forkert.

reCAPTCHA Basics

Den reCAPTCHA Tjenesten bruges til at forhindre computerprogrammer i at oprette flere konti, der ofte anvendes til spam, ved at kræve et menneske til at læse et billede af to ord og gentage ordene i en tekstboks under billedet. Billederne er ofte forvrænget, hvilket gør ordene lidt svære at læse. Du skal indtaste ordene, som de vises i billedet. Kapitalisere breve, der aktiveres i billedet og omfatter alle tegnsætning, hvis de er inkluderet i billedet.

Ændring reCAPTCHA

Nogle reCAPTCHA billeder er for svært at læse, hvilket kan resultere i, du indtaster et forkert ord og modtage en fejlmeddelelse. På den højre side af reCAPTCHA billedet er "Få en ny udfordring" knappen, som har et symbol på to pile, der danner en løkke på den. Ved at klikke på denne knap genindlæser reCAPTCHA og viser et nyt billede. Genindlæsning billedet ikke genindlæse hele hjemmesiden; vil du ikke miste nogen af ​​de oplysninger, som du fyldt i de andre tekstbokse på webstedet. Du kan genindlæse billedet så mange gange som nødvendigt, indtil du finder et billede, som du kan læse.

Audio reCAPTCHA

Synshandicappede brugere kan have svært ved at læse den reCAPTCHA billedet, uanset hvor mange gange de genindlæse den. Under billedet genindlæse knappen til højre på billedet er "Få en audio udfordring" knappen, som har symbolet på en højttaler på den. Ved at klikke på knappen spiller en forvrænget lyd prompt, der varer i flere sekunder. Over forvrængning du vil høre en række ord, som du skal skrive i reCAPTCHA tekstfeltet. Hvis du var i stand til at høre alle ordene, klik på "Afspil lyd igen" for at lytte til ordene igen.