Hvordan jeg Optag en Music Billede til en cd for at spille?

September 10

Hvordan jeg Optag en Music Billede til en cd for at spille?


Anvendelsen af ​​personlige cd- og dvd-brændere er blevet udbredt og er nu en standard funktion for de fleste moderne edb-systemer. Blandt andre anvendelser, kan CD-R-drev oprette musik-cd'er. Ved optagelse af en musik-cd på en tom disk, bliver indholdet af cd'en ofte kopieret i filer, der kaldes billeder. Billedfiler kan åbnes og skabt af en lang række applikationer, som så kan bruge dem til at registrere data på en cd til senere brug.

Instruktioner

Oprettelse af en cd med Ultra ISO

1 Åbent Ultra ISO fra din Windows Start Menu ved at klikke på "Start"> "Programmer"> "Ultra ISO"> "Ultra ISO." Softwaren vil starte op i et nyt vindue, og bør have to ruder på grænsefladen.

2 Klik på "File"> "Ny"> "Audio CD Image" fra den øverste rullemenu, hvis du opretter en ny musik-cd billedfil. Hvis du allerede har en billedfil, du vil brænde på en cd, skal du blot klikke på "File"> "Open" og vælg billedfilen at åbne den. Hvis du åbner en musik-cd billedfil, skal du springe til trin 4.

3 Tilføj i musik lydfiler til din musik-cd Billede ved at gå til placeringen filen og trække udvalgte lydfiler i den øverste rude i grænsefladen.

4 Sæt en tom cd i det optiske diskdrev.

5 Klik på "Funktioner"> "Brænd CD / DVD Image" fra den øverste rullemenu. Et nyt vindue vil åbne med CD skrive indstillinger, som du kan tilpasse. Vælg det optiske drev, som du vil bruge til at brænde cd'en fra "Recorder:" drop-down listen. Klik på knappen "Brænd" for at begynde at optage CD billede på en disk.

Optagelse af en Music Billede til en cd med Magic ISO

6 Åbent Magic ISO fra din Start Menu ved at klikke på "Start"> "Programmer"> "Magic ISO"> "Magic ISO." Grænsefladen af ​​Magic ISO software ligner Ultra ISO, og byder på to ruder. Den øverste rude viser de filer, der er i ISO-billedfil du læser gennem Magic ISO software. Den nederste rude fungerer som en fil browser, hvor brugerne kan navigere og gennemse deres filer at vælge, hvad de gerne vil indsætte i ISO-billedfil.

7 Opret en ny billedfil ved at klikke på "File"> "Ny"> "Audio CD Image" fra den øverste rullemenu. Hvis du allerede har en musik-cd billedfil klar, åbne den ved at klikke på "File"> "Åbn ..." fra den øverste rullemenu. En fil browsing vindue vil poppe op, hvor brugeren kan finde og vælge musik billedfil. Dobbeltklik på billedfilen, eller tryk på "Åbn" knappen for at åbne billedfilen med Magic ISO. Hvis du åbner en billedfil, skal du gå til Trin 4.

8 Brug den nederste rude fil browsing på Magic ISO grænseflade til at finde og vælge de musikfiler, du ønsker at placere i din musik billedfil. Når du finder de filer, du ønsker at inkludere i din billedfil, skal du blot klikke og trække hver fil fra bunden fil browser rude på den øverste rude i grænsefladen. Filen skal nu være opført i den øverste rude, som vil vise alle de filer, du herunder i CD image.

9 Klik på "File"> "Gem" fra den øverste rullemenu for at gemme ændringerne du har foretaget i din cd billedfil. Gem din nyoprettede ISO-billedfil på skrivebordet, så du nemt kan få adgang til den.

10 Klik på "Funktioner"> "Brænd CD / DVD fra ISO ..." fra den øverste rullemenu til at optage din musik billede fil på en tom cd. Et nyt vindue vises, hvor du kan ændre skrive indstillingerne for CD / DVD.

11 Sæt en tom cd i diskdrevet.

12 Vælg det optiske drev, som vil brænde din musik-cd fra "CD / DVD Writer:" drop-down menuen. Klik på knappen ved siden af ​​"CD / DVD Image File:" tekstfeltet for at åbne en fil browservindue. Naviger til skrivebordet og vælg den ISO-image, du oprettede i trin 4. Vælg "24X" fra "Skriv Speed" drop-down menuen og vælg afkrydsningsfeltet titlen "Finalize cd."

13 Klik på "Brænd det!" knappen for at optage din musik billedfil på en cd.


relaterede artikler