Sådan Detect Hvis QuickBooks Er i Admin-tilstand

July 17

Sådan Detect Hvis QuickBooks Er i Admin-tilstand


QuickBooks er en finansiel management program sælges af Intuit. Produktet markedsføres mod virksomhedsejere, og det giver mulighed for elektronisk fakturering, udgift overvågning og lønstyring blandt andre funktioner. QuickBooks kan sættes op til at give bestemte brugere minimal adgang, mens den administrative konto bevarer fuld bogholderi kontrol. Hvis du har brug for at administrere følsomme finansielle data, skal du være i admin mode. Med få klik kan du kontrollere, om QuickBooks arbejder i admin mode.

Instruktioner

1 Åbn QuickBooks dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet. Du kan også klikke på "Start" menuen i Windows, "Alle programmer" "Intuit," og "QuickBooks."

2 Indtast dit brugernavn og adgangskode, hvis du bliver bedt om i løbet loading skærmen.

3 Klik på "File". Herfra kan du bestemme, hvilken type "Bruger Tilstand", at dit program bruger. I QuickBooks, "Single-User Mode" er synonymt med admin-mode, der giver brugeren fuld kontrol over alle de QuickBooks data. Hvis du ser en indstilling, der hedder "Skift til Multi-User Mode" i menuen, så vil din QuickBooks konto kører i admin mode. Hvis du ser en indstilling, der hedder "Skift til Single-User Mode", så du bruger programmet som en offentlig bruger. For at skifte mellem enten tilstand, skal du klikke på den mulighed. Hvis du ikke har administratorrettigheder, vil systemet ikke lade du skifter til Single-User mode.


relaterede artikler