Sådan installeres en RAM opgradering i en computer Dell Dimension

July 18

Sådan installeres en RAM opgradering i en computer Dell Dimension


Hukommelsen i din Dell Dimension computer er en lang, grøn modul, der passer ind i et rum på indersiden af ​​computerens tårn. Det plejede at være, at udskiftning af dele som dette på en computer kræves hjælp fra en servicetekniker, men moderne stationære computere er designet, så du kan udskifte eller opgradere disse komponenter selv. Det bedste er, at det ikke kræver megen teknisk viden og bør ikke tage for meget af din tid.

Instruktioner

1 Sluk din Dell Dimension og fjern alle kabler fra bagsiden af ​​computeren tårnet.

2 Læg computeren på siden, så den højre side af tårnet (det aftagelige sidepanel) vender opad.

3 Træk panelet udløserknap placeret på bagsiden af ​​computeren tårnet ned samtidig trækker op på siden panel af computeren tårnet.

4 Træk panelet tilbage fra computeren tårnet for at frigøre det fra de tre hængsler nær bunden af ​​tårnet. Sæt panelet til side.

5 Find de to rektangulære hukommelse porte lige bag harddisken, der er knyttet til den grønne bundkortet. På hver af disse porte er to stik, så du kan passe alt fire hukommelsesmoduler i din Dimension.

6 Træk plastictapperne placeret på hver side af de gamle hukommelsesmoduler udad samtidig fjerne modulerne fra havnene.

7 Udskift med nye hukommelsesmoduler (fås fra din Dell forhandler eller online) og sørg for at tilføje dem to ad gangen. Du behøver ikke at opgradere alle fire hukommelsesmoduler, men begge moduler skal udskiftes uanset hvilken havn du arbejder med.

8 Tryk de nye moduler i soklerne indtil fanerne lås på plads, derefter erstatte sidepanelet på din computer.


relaterede artikler