Hvordan virker Scandisk Reparation dårlige sektorer?

April 25

Forståelse Dårlige sektorer

For at forstå, hvordan Microsoft Windows diagnostiske værktøjer, ScanDisk reparationer dårlige sektorer, skal du først forstå, hvad en sektor er, og hvordan man går dårligt. Magnetiske plader på en lagerenhed, som en harddisk eller diskette, er opdelt i spor data. Hvert spor er lavet af enheder af kaldet sektorer, der er inddelt i "klynger" til at gemme data. Dårlige sektorer er defekter i den harddisk eller diskette s fad, der forårsager oplysninger i en sektor til at blive utilgængelige - gør nogen for tiden data gemt der, eller senere gemt der, korrupt og ulæselige. Ifølge Anthony Ciani fra University of Illinois i Chicago, kan dårlige sektorer forekomme i en harddisk eller diskette på en række måder, herunder: termiske fluktuationer, strømsvigt under skriveprocessen, og et hul i fad.

Scanning Drive Sektorer

Scandisk starter en scanning på alle dataene i et sted angivet af brugeren for at kontrollere, om dataene i hver sektor er brugbart eller korrupt (f.eks drev C :). Scandisk bruger to typer af scanninger for at verificere oplysningerne i hver sektor på en harddisk eller diskette. Ifølge Microsoft kan Scandisk enten udføre en "standard" scan for at kontrollere filer og mapper eller en "grundig" scanning - som tager standarden scanne et skridt videre ved også at kontrollere harddisken eller diskette for fysiske fejl.

"Reparation" Sektorer

Tanken om, at Scandisk reparationer, dårlige sektorer er en smule misvisende. Scandisk faktisk hjælper med at holde de dårlige sektorer fra korrumperende gode sektorer i en klynge, samtidig med at data bliver gemt i dårlige sektorer ved at markere de dårlige som ubrugelig. Væsentlige, Scandisk løser problemet eller dårlige sektorer, snarere end fastsættelse dem som udtrykket "reparation" vil føre dig til at tro. Ifølge Microsoft Scandisk bruger en metode kaldet "hot-patching" for at fjerne alle de læsbare data fra de gode sektorer i en klynge og placerer dem i andre gode sektorer, mens du skriver en "0" - hvilket betyder "ingen data" --to de dårlige sektorer og markere dem som ubrugelige.


relaterede artikler