Sådan Bind en GridView til en samling

September 12

En samling klasse kan du oprette en liste over relaterede værdier. Disse værdier indeholder egenskaber, der definerer den type værdi i samlingen. Du kan bruge NET samlinger til at befolke .NET GridView kontrol. Den GridView analyserer automatisk dataene i samlingen og viser data i en liste af rækker og kolonner.

Instruktioner

1 Klik på Windows "Start" og vælg "Alle programmer". Klik på "Microsoft .NET," og derefter klikke "Visual Studio." Åbn dit .NET projekt, der indeholder indsamling og GridView.

2 Dobbeltklik på .NET formular, du vil bruge til at vise data indsamlings-. Hvis du ikke allerede har et GridView oprettet på formularen, træk og slip en GridView fra værktøjskassen til formularen.

3 Højreklik på formularen og vælg "Vis kode". NET kode-editoren åbnes. Føj følgende kode til toppen af ​​editoren til at omfatte støtte til indsamling:

Import System.Collections.Generic

4 Opret data samlingen. Samlinger er genanvendelige kode, du skal udfylde med værdier, før du binder samlingen til en GridView. Følgende kode tilføjer en liste af værdier til en "kunde" samling:

Dim CUSTOMERLIST Som Køretøjer = Ny kunde ()

customerlist.Add(New Customer("Name", "Joe"))

customerlist.Add (Ny kunde ( "Adresse", "111 Nowhere St"))

5 Bind samlingen til GridView. Følgende kode tilføjer samling til GridView:

grid.DataSource = CUSTOMERLIST

grid.DataBind()


relaterede artikler