Sådan Set Up Ikke til stede i Outlook

November 3

Sådan Set Up Ikke til stede i Outlook


Når den er aktiveret, Microsoft Outlook er "til stede-assistent" sender automatiserede e-mails, besvarelse af alle, der sender en besked til din konto. Du kan tilpasse dit budskab til at informere kunder, kolleger og andre kontakter fra den dato, du vil vende tilbage, og hvem der skal kontaktes i dit fravær. Denne funktion giver dig også mulighed for at oprette separate beskeder til kontaktpersoner uden for dit firma, og konfigurere regler for at videresende beskeder til andre modtagere, og automatisk at placere udvalgte e-mails i Outlook-mapper.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Outlook ved at klikke på programmets ikon eller klikke på "Start", og rulle gennem menuen for at finde programmet. Vent til programmet til at indlæse.

2 Klik på "Funktioner" i menulinjen placeret øverst på skærmen og vælg "til stede-assistent."

3 Vælg "Send til stede Svar" og indtast din ud af kontoret besked i tekstfeltet som hedder "Inside My Organization." Det er det budskab folk i din virksomhed modtager, når du kontakter dig, når du har "Ikke til stede" aktiveret. En typisk ud af kontoret besked lyder: "Tak for din mail. Jeg er i øjeblikket ude af kontoret. Jeg vender tilbage den (dato)." Du kan tilføje flere detaljer, såsom e-mail-adressen på en kollega til at kontakte i tilfælde af presserende spørgsmål.

4 Klik på "Uden for min organisation," placeret øverst i tekstfeltet. Dette er den e-mail dem uden for din virksomhed modtager, når du kontakter dig, når "Ikke til stede" er slået til. Skriv din ud af kontoret svar i kassen. Hvis det ønskes, kan du bruge den samme besked.

5 Klik på "OK" for at begynde at sende ud af kontoret svar med det samme. Sådan planlægges "Ikke til stede" i fremtiden, skal du markere feltet ud for "send Kun i denne tid range" og indstille start- og slutdato og tid. Klik på "OK" for at aktivere.

6 Se det nederste højre hjørne af skærmen for at bekræfte "Ikke til stede" er aktiveret. En "Ikke til stede" ikonet vises i hjørnet.

7 Adgang "til stede-assistent" igen, hvis du gerne vil oprette en regel. Reglerne tillader dig at sende brugerdefinerede beskeder for at vælge kontakter, automatisk flytte e-mails til mapper i Outlook, eller videresende beskeden til en anden modtager. Sæt dine ønskede betingelser ved at udfylde de relevante felter i dialogboksen. Klik på "OK" når du er færdig.

8 Luk Microsoft Outlook. Når du åbner dette program igen, Microsoft Outlook viser en dialogboks, spørger, om du ønsker at deaktivere "Ikke til stede" funktionen.

TIPS

  • Microsoft Outlook sender kun én ud af kontoret besked til hver afsender for varigheden af ​​dit fravær. Med andre ord, hvis en klient emails dig tre gange, mens du er ude, han kun modtager ét automatisk besked.

relaterede artikler