Min DVR-108 vil ikke læse en DVD-R

November 4

Ved hjælp af en dvd-brænder er en måde at udvide multimediefunktioner i din hjemmecomputer. Brænd medier som film, tv-programmer, eller harddisk backup af data til tomme DVD-R'er og gemme dem for eftertiden. DVD-brændere er betydelige investeringer, så det er værd at lære at løse eventuelle tekniske problemer, du kan støde på, når du bruger din dvd-brænder. Spar tid og penge ved fastsættelse af brænderen på egen hånd. Hvis du bruger Pioneer DVR 108 dvd-brænder, og finde, at det ikke vil læse en tom dvd du sætter i drevet, kan du typisk løse problemet på blot et par grundlæggende trin.

Instruktioner

1 Indsæt en anden tom dvd-R i drevet og se om drevet læser det. En enkelt defekt DVD-R er en langt mere almindelig årsag til manglende læse en tom DVD-R, end det er et defekt drev. Hvis flere dvd-r'er stadig ikke at læse i brænderen, er nogle yderligere fejlfinding påkrævet.

2 Genstart computeren. En almindelig årsag til svigt at læse en tom DVD-R er, at brænderens motoren ikke dreje DVD-R. Det kan indikere en katastrofal fejl i DVD-brænderen, men kan undertiden løses ved en genstart. Efter genstart, forsøger at læse et par tomme DVD-R'er igen.

3 Indsæt den cd, der fulgte med brænderen og følg vejledningen på skærmen for at geninstallere software drivere til DVR 108. For DVD-brænder for at arbejde ordentligt, kræver det en effektiv kommunikation mellem computerens brænder software og hardware komponenter i selve drevet. En mulig forklaring på den manglende læse tomme DVD-R'er er, at der er et problem med brænderens software. Hvis geninstallation driverne ikke virker, vil drevet sandsynligvis skal serviceres eller udskiftes.