Sådan bruges Cubase Editors

October 31

Sådan bruges Cubase Editors


Cubase er en DAW eller digital audio workstation, der har et væld af forskellige funktioner. Dens fleksibilitet skylder en stor del til de forskellige redaktører du er i stand til at arbejde med, når du bruger softwaren. Når du optager, er en simpel lydklip kaldet en lyd "begivenhed", og forskellige begivenheder er redigeret sammen til en "del". Begivenheder og dele har forskellige redaktører, der åbner, når du arbejder med dem.

Instruktioner

Sample Editor

1 Dobbeltklik på en lyd-begivenhed i "Project" vinduet, eller dobbeltklik på et klip i poolen, for at åbne "Sample Editor" vinduet. Bemærk at klikke på en enkelt begivenhed åbner prøven editor, mens du klikker en hel del åbner lyddelen editor.

2 Klik på "Zoom" værktøj til at zoome ind eller ud på bølgeform vises i prøven editor. Sammen med regelmæssig zoom ind og ud ved trin, "Zoom Full" giver dig et overblik over hele bølgeform, mens "Zoom At Selection" giver dig et billede af en bestemt udvalg.

3 Klik på "Scrub" værktøj, derefter klikke og trække musemarkøren hen over bølgeform at høre det spille igen. Afspilning hastighed vil blive bestemt af, hvor hurtigt du trækker musen, og afspilning stopper, når du holder op med at trække musen.

4 Klik på "Show Audio Editor", find derefter "S" flag i audio begivenhed vises i prøven editor. Dette er det "snap-punkt" for klippet, som er det punkt, hvor klippet "snaps" på andre klip. Klik og træk "S" flaget for at flytte snap punkt.

5 Klik på "Range Selection" værktøj, og klik og træk for at vælge en del af lyden. Du kan også klikke på "Rediger" og derefter "Select", som giver dig en masse valgmuligheder, herunder "Vælg alle", "Vælg Ingen," "Vælg I Loop" og "Vælg Event." Også i menuen "Rediger" er "Kopier", "Cut" og "Indsæt" kommandoer.

Audio Part Editor

6 Dobbeltklik på en lyd-del i projektet vindue for at åbne "Audio Part Editor" vinduet. Bemærk at klikke en hel del åbner del editor, mens du klikker en enkelt begivenhed inden for en del åbner prøven editor.

7 Rul ned, og læg mærke til, hvordan alle de begivenheder eller områder, der udgør del vises på forskellige rækker, eller "baner". Hvis del blev optaget i cyklus-tilstand, hver tage vil blive vist her som sin egen vognbane.

8 Rediger hver af disse begivenheder eller regioner, så du samle en "perfekt" tage, ved hjælp af de værktøjer, der findes i menuen "Rediger". Dette er en kombination af de bedste dele af hver take. Lad hver tager på eget vognbane for at gøre redigering lettere.


relaterede artikler