Hvordan opretter jeg Blanke kort i Microsoft Word?

July 23

Hvis man ser på en kasse med tomme kort som en korrespondance lærred, overveje Microsoft Word din kunstnerens palet. Selvom Word kan betragtes et tekstbehandlingsprogram, der anvendes til at skrive breve og rapporter, det tilbyder en række muligheder for at hjælpe dig med at dekorere tomme kort, mens du stadig efterlader masser af plads til dine personlige hilsner. Med et par klik, skaber dekorationer på dine tomme kort og få klar til at skrive.

Instruktioner

1 Åbn Word, som standard en 8,5-tommer-by-11-tommer side. Hvis dette ikke er på størrelse med kort, du er interesseret i, skal du klikke på "Sidelayout" fanen øverst på skærmen. Klik på "Size" knappen for at komme til menuen "Size". Rul gennem de forskellige størrelser muligheder og vælge en. Ordet arbejdsområde skifter automatisk til den nye størrelse.

2 Klik på knappen "Page rammer" på samme værktøjslinjen for at få "Kanter og skygge" vinduet. Klik på "Page Borders" fanen. Klik på knappen "Box".

3 Træk ned "Art" drop-down menuen og vælg en dekorativ kant til kortet, såsom ferie temaer, blomster, hjerter eller abstrakte kasse og line design.

4 Klik på "OK" knappen og dekorative grænsen føjes til den tomme kort.

5 Klik på fanebladet "Filer", vælg "Gem som" og gem kortet til din computer.

6 Sørg for, at kortet er lagt i printeren og dens last bakke er tilpasset størrelsen af ​​kortet. Klik på "Filer" og derefter "Udskriv". I vinduet Udskriv, skal du sørge for, at printeren har kortet vender rigtigt. Klik på "OK".

TIPS

  • Hvis du ønsker at udskrive mere end én blanke kort, print bare en til at begynde med for at sikre det udskrives korrekt.

relaterede artikler