Sådan oprettes en Art Deco look med GIMP

July 27

Art Deco er en moderne, stiliseret form for udseende, som blev populær i 1920'erne. Det er en stil, der blev samlet op i arkitektur, indretning og grafisk design, så du kan finde et værelse, der har en Art Deco ser, og du også kan finde en plakat eller postkort designet ved hjælp Art Deco stil grafik. GIMP er et gratis billedredigeringsprogram software, som du kan bruge til at oprette alle mulige grafiske projekter, herunder en plakat, postkort eller andet dokument, der indeholder Art Deco elementer.

Instruktioner

1 Vælg en farvepalet, der har art deco farver. Art deco farvepaletter har ofte flere nuancer af samme lyse farve, såsom turkis eller lilla, men mere dæmpede farver af beige eller grå er også almindelige. Farvepaletten kan være alle nuancer af den samme farve, eller du kan også tilføje en kontrastfarve til at bruge som en accent farve. Det er en god ide at identificere de farver, du vil bruge, før du åbner GIMP og komme i gang med dit projekt.

2 Kig på art deco emner til inspiration (se Resources). Koncentrer dig om de former og linjer, der anvendes i disse stykker. Art Deco designs ofte har overlappende rektangler, der ser lidt ligesom trinene på en trappe, eller kurver, der starter ud i bunden som lodrette parallelle linjer og kurve udad i begge retninger, da de går op, ender i en afrundet design som en stiliseret fan eller påfuglens hale.

3 Open GIMP, oprette et nyt billede, og bruge maling spand værktøj til at fylde baggrunden med en af ​​farverne fra din farvepalet. Så gør et nyt lag. Brug markeringsrektanglet redskab til at skabe en rektangulær markering lidt mindre end de udvendige dimensioner af dit billede, og udfylde markeringen med en farve, der er lidt mørkere eller lidt lysere end baggrundsfarven.

4 Gentag ved at gøre sever koncentriske rektangler, hver en nuance, der er enten mørkere eller lysere end den næste. Dette kan være rammen for din art deco brik.

5 Kig efter multimedieklip eller et ikon, der har en art deco udseende til det, som de i Veer.com (se Resources). Åbn multimedieklip billedet i GIMP og bruge "Scale Image" fra "Image" menuen for at gøre det den rigtige størrelse til dit projekt. Derefter kopiere det og bruge "Indsæt som nyt lag" fra menuen "Rediger" for at føje den til dit billede. Brug Flyt værktøj fra værktøjskassen (det ligner en 4-pil) for at flytte multimedieklip til den ønskede placering.

6 Brug tekstværktøjet for at tilføje tekst i en skrifttype, der har en Art Deco føler, at det, som Broadway, Bernhard Fashion eller Gallia. Vælg kontrastfarve fra din farvepalet til skriftfarven, eller vælg en nuance, der er meget lysere eller mørkere end området bag det, så det skiller sig ud og er læsbar.

7 Gem billedet som en GIMP-fil ved hjælp af XCF format. Dette bevarer lagene og giver dig mulighed for at redigere det senere, hvis du har brug for at gøre det. Så gem det igen i et format, der vil tillade dig at bruge det som du har brug for. For eksempel, hvis det skal bruges på nettet eller indsættes som et billede i et andet dokument, gemme det som en JPEG eller PNG-fil. Eller hvis du vil have det trykt, tjekke med printeren som til hvilken type billede eller dokumentfiler de kræver, såsom en PDF eller TIFF.


relaterede artikler