Sådan installeres Mavis Beacon Typing

September 21

Den "Mavis Beacon Underviser skrive" program er et pædagogisk værktøj, der giver mange øvelser for at forbedre din hastighed og effektivitet, mens du skriver, og har en statusrapport for at vise din skrive forbedringer gennem brug af at skrive spil og lektioner. For at installere "Mavis Beacon Underviser Typing" på din computer, skal du have mindst en Pentium II 266 MHz computer med Windows 98 operativsystemet eller bedre. er nødvendige for at køre programmet Disse minimumskrav, men en hurtigere computer gør det muligt for programmet at køre mere gnidningsløst som det også kræver 540 MB harddiskplads.

Instruktioner

Single-installation

1 Indsæt "Mavis Beacon Underviser Typing" installations-cd'en i computerens cd-drev. Hvis cd'en ikke indlæses automatisk, skal du dobbeltklikke på "Denne computer" på skrivebordet og derefter dobbeltklikke på ikonet for cd. Dobbeltklik på "Setup.exe" for at starte installere skjold opsætningsguiden.

2 Klik på "Næste" i vinduet setup installationen skjold, og klik på afkrydsningsfeltet ud for licensaftale programmets. Klik på "Næste" og "Install" for at installere skrive program på din computers harddisk.

3 Klik på "Afslut" for at lukke ud af opsætningsguiden install skjold. Klik på "Start" på skrivebordet, og klik på "programmer". Flyt markøren til "The Learning Company" og "Mavis Beacon Underviser Typing." Klik på "Mavis Beacon Underviser Typing v. 16" for at starte programmet.

Netværk Program Installation

4 Indsæt cd'en i computerens diskdrev, og klik på "Næste" i programvinduet.

5 Klik på afkrydsningsfeltet ved siden af ​​"Accepter" i afsnittet licensaftale, og klik på afkrydsningsfeltet ud for "Network Files Installation."

6 Klik på "Næste" og klik på "Gennemse" for at vælge destinationen for installationsprogrammet. Klik på den mappe, du ønsker at bruge til at gemme programmet på din computer, og klik på "OK".

7 Klik på "Næste" og vente på, at cd'en til at installere softwaren til den valgte mappe. Klik på "OK" for at afslutte installationen.

8 Dobbeltklik på "Denne computer" og dobbeltklik på ikonet for cd, og dobbeltklik på filen setup.exe for at køre installationen.

9 Klik på "Næste" og acceptere licensaftalen i installationsvinduet. Klik på "Klient Installation" og klik på "Næste" for at installere softwaren på dit netværk computere.

10 Klik netværksmappen og klik på "Næste". Klik på mappen for netværket og klik på "Næste". Klik på "OK" for at afslutte installationen og afslutte.

TIPS

  • Den Mavis Beacon program disk skal indsættes i computeren for at køre programmet på grund af programmets sikkerhedsfunktion.

relaterede artikler