Sådan får du adgang en ledig del af en harddisk

May 7

Sådan får du adgang en ledig del af en harddisk


Du skal aktivere ikke-tildelte dele af din harddisk for at få adgang dem. I dette tilfælde, "aktivere" betyder at oprette en partition og tildele et brev til den nye partition. Den "Computer Management" konsol i "Administrative Tools" af Windows-operativsystemet vil give dig mulighed for at aktivere ikke-tildelt partition på harddisken. Du skal have en administratorkonto for at foretage disse ændringer i din partitionstabel.

Instruktioner

1 Gå til "Start" menuen og vælg "Kontrolpanel".

2 Gå til "Administrative Tools" og dobbeltklik på "Computer Management".

3 Vælg "Disk Management" i venstre rude under "Storage". Højreklik på den ikke-tildelt del af drevet og vælg "Ny simpel diskenhed."

4 Vælg NTFS som den partition og indtast størrelsen på partitionen. Du kan vælge at bruge al den plads eller et bestemt beløb. Klik på "Næste".

5 Vælg det drevbogstav, du vil bruge. Klik på "Næste".

6 Vælg den type formatering, du ønsker at bruge:. "Do Not Formater", "Quick Format" eller "Format" Hvis du vælger "Do Not Formater", vil du nødt til at formatere drevet, før du bruger den. Klik på "Næste" og derefter "Finish" for at anvende indstillingerne.

TIPS

  • Du kan vælge "Quick Format", som den normale formatering kan tage flere timer på større drev.
  • Vær sikker på, at der ikke er tildelt partition på harddisken er tom. Husk, at din Windows-operativsystemet ikke kan registrere et Linux-operativsystem og måske fejlagtigt kategorisere, at en del af harddisken som ikke tildelt.
  • Computeren management konsol kan bruges til at slette en anden del af din harddisk. Vær sikker på at kun oprette partitioner; ikke ændre størrelse eller slette dem.

relaterede artikler