Sådan Burn Video_TS filer til DVD

December 12

Sådan Burn Video_TS filer til DVD


Video TS_files er videoformatet for DVD'er. De omfatter video, lyd, menuer, undermenuer og billeder. De er som regel placeret i en mappe mappe. Da dette ikke er i et fælles format, såsom MPEG eller AVI, ikke alle brændende programmer er i stand til at kopiere disse filer. Det er dog stadig muligt at brænde disse filer. Det kræver lidt tid og er ikke svært overhovedet. Dette er vigtigt for alle, der ønsker at brænde sine Video_TS filer til en dvd.

Instruktioner

Sådan Burn Video_TS filer til DVD

1 Gå til DVD Santa (se Resources) og hente sin gratis demo program. Dette er en video konvertering og brændende program, der understøtter mange filformater.

2 Installere det på din computer og åbne den. Klik på "Disk billede eller DVD-video mappe til DVD" på hovedmenuen.

3 Vælg de VIDEO_TS filer, du vil brænde og klik på "Åbn". Vælg, hvor mange kopier du ønsker at gøre, og indstil brænde hastighed. Sæt en tom DVD-R

4 Klik på "Test Burn", hvis du ønsker at gøre en test kopi i tilfælde af eventuelle fejl skulle opstå. Klik på "Burn", hvis du er klar til at gøre en egentlig kopi.

5 Klik på "OK", når den brændende er færdig. Mærk din dvd og se det på din computer eller DVD-afspiller.

TIPS

  • Den gratis version af programmet har DVD Santa logo i bunden af ​​brændte film skærm. Køb den fulde version for at deaktivere denne funktion.

relaterede artikler