Funktioner og funktioner i Microsoft Excel

December 4

Microsoft Excel er et regnearksprogram, der er en del af Microsofts Office-software-pakke sammen med andre populære programmer som Word og PowerPoint. Microsoft Excel er et fælles program inden for erhvervslivet og finansiering; programmet tilbyder en bred vifte af funktioner, der gør det muligt at tjene mange nyttige funktioner.

data Organization

Microsoft Excel mest grundlæggende og måske mest nyttige funktion er data organisation. Som enhver anden regneark, Excel indeholder en struktureret gitter af celler, der hver er mærket og kan udfyldes med tekst eller data. En Excel-regneark gør det nemt for alle at registrere og organisere numeriske data, selv med lidt kendskab til de mere avancerede funktioner i programmet - skal du blot klikke på en celle og skriv den tekst du ønsker. Fordelen ved Excel over en papir regneark er, at regneark kan indeholde hundredvis eller endda tusindvis af rækker og kolonner, så du vil sjældent løber tør for plads, og data i en given celle kan hurtigt slettes eller ændres.

Finde data

En anden nyttig funktion, Excel tilbyder er evnen til at finde data hurtigt, selv i store tabeller. Sigtning gennem en stor kontrakt eller listen i papirform for en bestemt post kunne tage timer, og der er en chance for, at du ville gå glip af information, du søger. I Excel kan du søge efter en given tegnstreng i hele arket ved at holde Ctrl-tasten nede og "F" på samme tid. Dette vil bringe et fund kommando; ved at skrive i de ønskede tegn i prompt og klikke på "Find næste," programmet vil fremhæve den næste forekomst af denne tegnstreng i regnearket. Programmet giver også brugerne mulighed for at sortere og filtrere data hurtigt.

Graphing

En af de vigtigste funktioner i Excel er muligheden for at vise data i grafisk form. Excel giver brugerne mulighed for at vælge en række data i et regneark og oprette en graf over dataene. Excel kan producere mange typer af grafer såsom histogrammer, kurvediagrammer, cirkeldiagrammer og scatter plots. Disse grafer kan kopieres over i andre Office-programmer som Word og PowerPoint til brug i præsentationer eller papirer.

Beregninger

For mere avancerede brugere, kan Excel være et effektivt redskab til at udføre beregninger på data og analyse af data. I Excel, presse = log, når der vælges en celle tillader brugeren at indtaste en formel i cellen. De variabler af en formel kan være henvisninger til de dataværdier i andre celler i regnearket; med andre ord, kan du udføre beregninger på data i andre celler og have resultatet vises i den valgte celle. Programmet har også hurtig beregning knapper, der hurtigt kan vise summen eller gennemsnitlige data i en kolonne eller markering af celler.


relaterede artikler