Sådan udskriver en kristen Booklet

November 29

Sådan udskriver en kristen Booklet


Computer teknologi muliggør nogen med en computer og printer til at oprette en pjece om emnet efter eget valg. Når du arbejder for at udbrede kendskabet til kristendommen, kan en brochure være en klar og koncis medium til at videregive oplysninger til andre. Brug et tekstbehandlingsprogram til at skrive indholdet af din brochure og derefter placere den i en brochure skabelon. Når man har skrevet og formateret en digital brochure, de er blot nogle få museklik væk fra at udskrive det på papir.

Instruktioner

1 Åbn tekstfil, der indeholder hæftet i dit tekstbehandlingsprogram.

2 Åbn fanen "Filer" i dit tekstbehandlingsprogram, og vælg "Sidelayout".

3 Under "Sidelayout" ændre margenen af ​​dokumentet til 0,5 inches på top, bund og begge sider. Markér feltet "Book Fold" og ændre retningen af ​​dokumentet til liggende. Klik derefter på "Ok".

4 Åbn fanen "Filer" i dit tekstbehandlingsprogram program, og vælg derefter "Udskriv". Dette vil åbne et udskriftsindstillinger vindue.

5 Undersøg, om din printer kan udskrive i duplex. Duplex-udskrivning er, når begge sider af papiret udskrives på en gang, i stedet for at kræve, at printeren til at udskrive siderne en ad gangen. De fleste forbruger-grade printere kan ikke gøre dupleksudskrivning, mens de fleste tunge eller kontor-printere kan. Vælg "Manuel dupleks" afkrydsningsfelt under udskriftsindstillinger, hvis du ikke har en duplex printer. Hvis du gør, og vælg derefter "Egenskaber" i vinduet udskriftsindstillinger, og konfigurere duplex udskriftsindstillinger.

6 Indstil sideområde, du vil udskrive under udskriftsindstillinger.

7 Kontroller, at printeren er tændt, fyldt med papir og korrekt synkroniseret med computeren.

8 Vælg "Udskriv". Hvis du har en duplex stand printer, så brochuren vil komme ud af printeren dobbeltsidet. Hvis du ikke har en duplex stand maskine, så printeren vil fuldføre den ene side af hver side i hæftet, og derefter bede dig om at placere de udskrevne sider i printerens bakke at få deres anden side færdig.


relaterede artikler