Hvordan man laver en sød layout med Weebly

November 30

Hvordan man laver en sød layout med Weebly


Du kan oprette en interessant og søde website design ved hjælp af en vært kaldet Weebly. Weebly tilbyder en gratis brugerkonto eller en Pro konto på forskellige omkostninger. Weebly tilbyder også flere forskellige designelementer, som alle hjælper du opretter en personlig layout til din hjemmeside. Start dit website layout proces ved at tilmelde dig på Weebly.com.

Instruktioner

1 Hvordan man laver en sød layout med Weebly

Tænk farver og mønstre, som du gerne vil bruge.

Arbejdet på nogle designelementer at inkludere i dit websted. Hvis du ønsker et sted til erhvervsmæssige eller erhvervsmæssige formål, bruge forskellige midler til at formidle din virksomhed i et positivt lys. Tænk at være, hvordan du ønsker at afsløre dig selv gennem en kreativ personlige hjemmeside så godt. Lav en liste over skrifttyper og farver, du vil bruge, og forberede et sæt billeder, som du måske ønsker at uploade til siden.

2 Hvordan man laver en sød layout med Weebly

Tilmeld dig på Weebly gratis eller månedlige konto planer.

Log ind på din Weebly konto og klik på "Tilføj websted." Udfyld navnet på det websted, du er ved at oprette, og derefter klikke på "Rediger", så du kan begynde at arbejde på hjemmesiden. Weebly giver let layout kapaciteter, fordi det giver et træk-og-slip design option, så du kan trække et foto kasse eller anden widget (kort, video, spil), hvor du gerne vil.

3 Hvordan man laver en sød layout med Weebly

Temaer bringe farve og identitet til et websted.

Klik på "Design" valgmulighed øverst på siden og gennemse temaer, kendt som designmuligheder. Klik på "Alle Temaer" at se på de forskellige stilarter såsom business, personlig, mørkfarvet og lyse. Valgte det tema, der passer bedst til dine behov. Weebly vil automatisk anvende temaet til hele din hjemmeside og eventuelle sider, du opretter i det.

4 Hvordan man laver en sød layout med Weebly

Vælg Weebly elementer, der tillader dig at tilpasse webstedet.

Tilføj billeder, video og specifik tekst farve, efter at du har valgt dit tema. Den "Elements" fane kan du vælge flere forskellige tilpasningsmuligheder elementer, såsom spil, HTML-kode, kontakt formularer og fotogallerier. Brug de elementer, der vil gøre dit websted virkelig pop, bidrage til en mere nuttet og mere attraktivt sted. Udgiv websted, når du er færdig med at oprette det ved at klikke på "Publish" knappen i øverste venstre hjørne.

TIPS

  • Spørg dine venner og familie om dit layout for feedback og flere ideer. Før designe, bladre internettet til hjemmesider ligner din egen og få nogle ideer så godt.