Specifikationer for ZT Affinity 7302Ma Desktop PC Fra ZT Systems

March 8

Den ZT Affinity 7302Ma er en præmie, alt-i-en desktop pc-system frigivet af ZT Systems i 2009 som et budget-venlige konkurrent til alle Intel-Core-drevne desktops, der begyndte henkastning markedet omkring samme tid. Det tilbyder lignende forarbejdning og hukommelse kapaciteter samt Ethernet-forbindelse, men det omfatter ikke luksus ligesom en tredjepart grafikkort eller integreret Wi-Fi. Men det tilbyder flere ekspansion porte til brugere, der måtte ønske, engang i fremtiden, til at opgradere deres pc'er.

Forarbejdning og hukommelse kapaciteter

Den 7302Ma stationær pc er vært for en Phenom II X4 920 quad-core processor med en 2,8-GHz klokfrekvens, der er næsten svarer til en Intel Core 2 Quad Q9550 (2,83 GHz) processor. Også inkluderet er 4 GB DDR2-hukommelse, med mulighed for at udvide til 8 GB. DDR2-hukommelse er ikke så hurtig som DDR3-hukommelse, men det er mere overkommelige.

Opbevaring og Udvidelse

Den ZT 7302Ma huser en stor, 750-GB SATA hard-disk drev, der kører med 7200 rpm, hvilket er det næstbedste HDD hastighed; 10.000 rpm er den bedste tilgængelige. Det er nok plads til at gemme op til 24 fulde Blu-ray film. Der er også inkluderet en 19-i-1-kortlæseren til adgang til data gemt på memory udvidelseskort, såsom en CompactFlash korttype I, CompactFlash korttype II, Memory Stick, Memory Stick PRO, Microdrive eller miniSD-kort.

Lyd og video

En integreret Intel GMA 3100 grafikkort kan brugerne spille ældre videospil som "Doom 3", "Unreal Tournament 2004" og "Half-Life 2," selv om de kun kan afspilles en lavere opløsning: 640 x 480 dpi eller 800 x 600 dpi maksimum. Der er også en DVD R / RW-drev for at se eller brændende DVD-film, et Realtek lydkort til at lytte til musik gennem integrerede højttalere eller en ekstern hovedtelefon sæt, og VGA og DVI-interface porte til tilslutning af en high-definition skærm monitor.

Yderligere specifikationer

Yderligere specifikationer for ZT Affinity 7302Ma stationær pc inkluderer en inkluderet ZT tastatur og optisk mus, en 90-dages gratis prøveversion til Symantec Norton Internet Security 2009 software suite, og Windows Vista Home Premium Edition operativsystem. Der er også to PCI Express og 2 PCI slots til tilføje en valgfri grafik eller netværkskort. Plus, 7302Ma indeholder fire USB-porte til tilslutning af en ekstern harddisk driver eller printer.