Hvordan man laver en 3D digital hologram

February 20

Hvordan man laver en 3D digital hologram


3D digitale hologrammer kan findes på identifikationskort, kreditkort eller enhver anden form for kort, der bruges til at identificere kortindehaveren og minimere forfalskning og identitetstyveri. Et hologram er et todimensionalt (2D) billede med udseendet af et tredimensionalt objekt. Holografi er processen med at gøre et hologram. Et digitalt hologram er et delområde af holografi og bruges til at gøre 3D-objekter fra 2D-billeder. Hologrammer reproducere 3D-billedet fra billedet af et digitalt kamera, som er nødvendig for at fange billedets intensitet og retningsinformation af dens optiske bølgefront.

Instruktioner

1 Hvordan man laver en 3D digital hologram

Peg laseren ved stråledeleren. Dette vil drive lysstrålen i to dele.

2 Opsæt spejlene langs stien af ​​splitter, så laseren vil ramme målet.

3 Placer divergerende linse foran spejlene, så de to stråler passerer gennem dem bliver brede dele af lys snarere end almindelige bjælker. En af lys (objektstråle) vil afspejle off objektet og på den holografiske plade. Den anden lys (referencestrålen) vil ramme kun den holografiske plade.

4 Se og nyd dit billede i 3D på den holografiske film.

TIPS

  • Lav dit værelse så mørk som muligt ved hjælp af kun en grøn eller blå-grønne safelight som dem der bruges i mørkekamre.
  • Brug en meget stabil bord, så dit arbejde overflade ikke vibrerer.
  • Brug ikke varme eller klimaanlæg, som kan blæse luften omkring.

relaterede artikler