Sådan starter en social networking Group

December 10

Sådan starter en social networking Group


Den nyeste fænomen for virksomhedens succes er social networking. Store og små virksomheder både er at finde, at den tid og energi, de investerer i at skabe sociale netværk grupper ofte kan gøre forskellen mellem succes og fiasko af en virksomhed. Hvis du overvejer at starte en social networking gruppe læs videre for at lære hemmelighederne af succes.

Instruktioner

Sådan starter en social networking Group

1 Sådan starter en social networking Group

tekstning

Da Twitter begyndte at vinde popularitet mange virksomheder var skeptiske med hensyn til, hvorvidt denne type sociale netværk kunne være til hjælp for deres succes. Først var det svært at billede, mikro blogging på 140 tegn kan hjælpe en virksomhed til at blive en succes. Selv om dette er kun en af ​​mange metoder til social networking det har langt vundet overdreven interesse i vores land. Hver berømthed er afhængig af Twitter til at holde deres fans ajour om, hvad der sker med deres liv. Så det virkede kun indlysende, at virksomhederne kunne udnytte denne samme metode til at afsløre potentielle kunder til nye produkter og services. Store virksomheder er begyndt at indføre nye produkter via Twitter, og det har taget så godt, at virksomhedernes budgetter nu er ved at blive afsat til at ansætte medarbejdere, der specialiserer sig i at holde kvidre konti ajour.

2 Sådan starter en social networking Group


Investigage de store sociale netværk giganter:. Facebook, Myspace, og Linked in Hver enkelt tilbyder en lidt anden appel til deres medlemmer. Ages variere så do formål sammenføjning. Facebook blev oprindeligt designet for universitetsstuderende, men er hurtigt blevet et sted at mødes og forbinde og tilslut for folk i alle aldre. Gamle venner er at finde hinanden, virksomheder annoncere begivenheder og fansider er popping op overalt for at hjælpe støtte arrangementer, virksomheder og firmafester. Myspace har en noget yngre demografisk, men det er en metode for virksomheder at nå den yngre publikum, så de kan præsentere produkter og tjenester dedikeret til en yngre kundebase. Linked In er en social networking site, der primært hjælper enkeltpersoner udvide deres cv, få påtegninger fra industrien jævnaldrende og holder medlemmerne ajour med ændringer inden for en bestemt branche.

3 Sådan starter en social networking Group

På computeren

Deltag sociale netværkssider. Skønheden i disse sociale netværkssider er, at hver enkelt har en metode til at gå dig gennem oprettelsen af ​​en social networking gruppe. Siden deres popularitet afhænger medlemskab, har de gjort processen meget enkel. Ved at gå på disse websteder, og klikke på knappen "join" kan du nemt oprette en helt ny social networking site. Ved blot at besvare et par spørgsmål og importere din e-mail-database til deres site, er du i stand til at skabe et socialt netværk inden for et par øjeblikke af sammenføjning. Det centrale er at have en stor database med til at dele din nye netværksgruppe. Hvis du ønsker at øge størrelsen af ​​din sociale netværk gruppe skal du kontakte din klient base for at få så mange e-mail kontakter som muligt.

4 Oprettelse af en social networking gruppe er så let som at klikke på den ønskede hjemmeside og følge deres set-up instruktioner. Nøglen til at skabe en vellykket social networking gruppe at forstå vigtigheden af ​​at holde det nuværende, og lade dine kunder til at føle sig som om de er i på hver ny begivenhed eller produkt produceret. At være indviet i de indre funktioner i din virksomhed er med til at øge kundernes loyalitet og tilfredshed.

5 Opdater dit websted ofte. Hvis det skal lykkes med social networking sites er det bydende nødvendigt, at du opretholde dem. Du kan ikke bare sætte den op og gå væk, forventer sociale netværk gruppe til at tage ud uden din konstante input og kontrol. Nye hændelser eller produkter indført ved din virksomhed skal udsendes regelmæssigt. Twitter giver mulighed for dig at administrere din "tweets" fra din mobiltelefon. Så holde dine kunder up-to-date på hvad der er nyt er så let som at sende en sms. Mange mobiltelefoner har mobile applikationer kendt som "apps", som giver dig mulighed for at opdatere og revidere din Facebook, Myspace, og forbundet i regnskabet. Så at holde kontakten med dit sociale netværk, og gøre det til en succes, kan opnås, uanset om du er ved dit skrivebord eller liggende på stranden.


relaterede artikler