Sådan oprettes et gennemsigtigt billede med maling

December 29

Microsoft Paint er en grundlæggende grafik redigering program, der kommer med næsten alle Windows-baserede computere. Fordi det er så grundlæggende, at gøre visse opgaver, såsom at gøre på baggrund af et billede, du har tegnet gennemsigtig, er umuligt i softwaren. Men du kan opnå effekten. Når du har oprettet billedet ved hjælp af Paint, kan du bruge et supplerende program kaldet GNU Image Manipulation Program (GIMP) for at vælge bestemte farver i tegningen og gøre dem gennemsigtige.

Instruktioner

1 Start Microsoft Paint. Klik på "Start" knappen, og klik derefter på "Programmer" og derefter "Tilbehør" og derefter "Paint".

2 Opret et billede eller åbn en eksisterende i Paint.

3 Gem billedet filen som en GIF, fordi det er den eneste filtype der understøtter gennemsigtighed. Klik på "File" option på toppen af ​​Paint-vinduet, og klik derefter på "Gem som" og derefter give filen et navn, hvis det er nødvendigt. Vælg "GIF" fra "Gem som type ..." drop-down menuen. Endelig skal du klikke på knappen "Gem".

4 Luk Paint programmet.

5 Download og installer GIMP på computeren (se Resources). Når installationen filen er downloadet til computeren, skal du dobbeltklikke på exe-filen, uanset hvor du gemte den på computeren, og følg derefter vejledningen for at installere GIMP software.

6 Start GIMP. Klik på "Start" knappen, og klik derefter på "Programmer" og derefter klikke på "GIMP."

7 Åbn det billede, du vil redigere indefra GIMP. Klik på "File" option øverst i vinduet GIMP, og klik derefter på "Åbn", navigere til GIF billedfilen, og klik derefter på knappen "Åbn".

8 Klik på "Layer" valgmulighed øverst i vinduet GIMP, og klik derefter på "Åbenhed" og derefter klikke på "Tilføj alfakanal."

9 I menuen "Toolbox", klik på "Fuzzy Select Tool" ikonet på den øverste række af ikoner, fjerde fra højre.

10 Klik farven på det billede, du ønsker at gøre gennemsigtig.

11 Klik på "Rediger" valgmulighed øverst i vinduet GIMP, og klik derefter på "Clear". De grå ternet kasser, der vises markere de nyoprettede transparente regioner.

12 Gentag trin 10 og 11 som er nødvendigt for at skabe mængden af ​​gennemsigtighed, du ønsker.

13 Gem det redigerede billede. Klik på "File" option øverst i vinduet GIMP, klik på "Gem", omdøbe filen, hvis det er nødvendigt, og klik derefter på knappen "Gem".

TIPS

  • Overvej at omdøbe det redigerede billede, så du stadig har den originale fil, hvis du har brug for at foretage ændringer til det igen, eller ikke er tilfreds med din indledende arbejde.

relaterede artikler