Sådan oprettes Websites for Bøger

January 2

Sådan oprettes Websites for Bøger


Opret en hjemmeside til at tilbyde bøger til salg online, til at fremme salget af dine egne bøger eller blot fordi du elsker bøger. Tjen penge fra en hjemmeside for bøger mens du deler din passion med verden. Opret en gratis hostet hjemmeside eller oprette et søgeord-rige domænenavn eller bruge dit eget navn, når du opretter din hjemmeside. Uanset hvilken metode du vælger, sætte din passion for bøger ind, og det vil skinne.

Instruktioner

Opret din egen hjemmeside

1 Vælg et domænenavn ved at vælge et nøgleord, der repræsenterer dit materiale, bruge navnet på din bog i domænenavn eller bruge dit eget navn for domænenavnet. Køb domænenavnet online fra en velrenommeret domænenavn sælger som GoDaddy, Hostgator eller Network Solutions online.

2 Vælg en månedlig hosting plan fra et vilkårligt antal web-hosting-tjenester. Kig efter det program, der tilbyder den laveste pris, ikke debitere dig for din båndbredde og giver et content management system præinstalleret med skabeloner til at gøre at opbygge din hjemmeside nemt.

3 Opsætning domænenavnet til direkte til din web hosting service ved at indtaste den korrekte nameserver oplysninger på den relevante felt på domæneregistrators hjemmeside. Din web hosting udbyder giver dig navneservere for input i dette område.

4 Log ind på kontrolpanelet på din web hosting udbyder og vælg "Add-on domæne" funktionen fra kontrolpanelet. I feltet forudsat, tilføjer dit domænenavn såsom "www.yourdomain.com" i det relevante felt. Opsæt e-mail adresser for webstedet ved at gå tilbage til kontrolpanelet og vælge "E-mail". Input "[email protected]" eller nogle andre titel til din e-mail-adresse.

5 Installer content management system. Vælg en skabelon. Installere skabelonen. Tilføj en "About" side, en "Privacy Policy" side, en "Vilkår og betingelser Page," og en "Kontakt". Sørg for, at du bruger en plug-in til kontakt siden eller indtaste kontaktfelter direkte. Læg ikke din e-mailadresse på denne side, da der er ondsindede "robotter", der gennemgår internettet på udkig efter e-mail adresser til spam.

6 Tilføj passende indhold. Sørg indholdet har søgeordet i titlen, i tags, samt i nogen billeder du føjer til siden.

7 Tilmeld dig som Amazon.com affiliate og tilbyde Amazon.com bøger til salg på din hjemmeside. Amazon.com tilbyder flere værktøjer til søsterselskaber at tilføje produkter til deres hjemmesider.

8 Fremme dit websted ved at skrive artikler og sende dem til artiklen mapper til at skabe backlinks. Indsend RSS-feeds, oprette backlinks ved at kommentere på andres blogs og hjemmesider og inkludere et link tilbage til din hjemmeside.

9 Tilbyd relaterede produkter såsom digitale læsere, ebøger og mere på din hjemmeside. Tjen penge på din hjemmeside ved at tilføje netværk reklamer og affilierede produkter, der gælder for dit valgte søgeord tema. Sælg reklamer og sponsorater i dit samfund og markedsplads. Brug søgemaskine optimering at trække trafik.

TIPS

  • For at hjælpe markedsføre dit websted, tilmelde dig på YouTube og tilføje "bog trailere" til din YouTube-kanal og derefter integrere dem tilbage på din hjemmeside. Disse er nemt at oprette ved hjælp af "Movie Maker" på din Windows-baserede computer.

relaterede artikler