Sådan udskriver et flersidet bog i Word 2000

June 28

Når du arbejder med Microsoft Word 2000, kan du udskrive meget lange dokumenter ved hjælp af "Udskriv" dialogboksen. Med denne enkle dialogboks, kan du tilpasse udskriftsjobbet ved at vælge den printer, du vil bruge, papirstørrelsen omfang og antallet af kopier. Alternativt kan du blot acceptere standardindstillingerne og udskrive det samme. Når du udskriver et flersidet dokument fra Word 2000, sender programmet automatisk dokumentet til printeren.

Instruktioner

1 Klik på "Start", og derefter klikke på "Alle programmer".

2 Klik på "Microsoft Office" indrejse og derefter klikke på "Microsoft Word 2000."

3 Klik på "File" og klik på "Åbn".

4 Find filen ved hjælp af Windows Stifinder og derefter dobbeltklikke på for at åbne den.

5 Tjek din printer til at sikre, at den leveres med nok papir.

6 Klik på "Udskriv" ikonet placeret på venstre side af brugergrænsefladen.

7 Klik på "Alle" under "sideområde" header, hvis den ikke allerede er valgt, og klik derefter på "OK".

TIPS

  • Hvis du har to printere er tilsluttet computeren, kan du vælge hvilken der skal bruges ved at klikke på "Navn" drop-down boksen under "Printer" overskrift.
  • Der er ingen grund til at angive et sideområde, hvis du ønsker at udskrive hele bogen. Men hvis du ønsker at udskrive en række kan du gøre det ved at klikke på "Sider" valgmulighed under "sideområde" header. Indtast det første sidetal, en bindestreg og derefter den sidste sidetal.
  • Før du udskriver et multi-siders bog er det en god ide at tjekke printerens blækniveau. Der er ingen universel måde at gøre dette fra Word eller Windows 2000. Du kan dog i den dokumentation, der fulgte med printeren.