Sådan Slet historie i adresselinjen på Real Player

June 2

Sletning af historie fra adresselinjen i Real Player er en enkel proces, der kan være afsluttet i bare et øjeblik, selv ved en uerfaren bruger. Disse instruktioner er for Real Player 11 Basic, men noter dækker de fleste tidligere versioner af Real Player Basic Edition.

Instruktioner

Sletning af historie

1 Med Real Player åbent, finde menuen øverst i vinduet. Klik på "Funktioner" for at vise en drop-down menuen og se efter "Indstillinger" i menuen. (I tidligere versioner af Real Player Basic, er indstillingen "Preferences" placeret under menuen "Vis".)

2 Vælg "Preferences" fra drop-down menuen for at åbne en pop-up vindue. Vælg "Generelt" i menuen på listen til venstre. (I tidligere versioner "Generelt" er på en fane øverst i vinduet.)

3 Klik på knappen "Ryd oversigten". Når bedt om at bekræfte, at du vil fjerne menuen Filer og historie elementer fra adresselinjen, skal du klikke på "OK." (I tidligere versioner, skal du klikke på "Clear Location Bar.")

4 Fjern markeringen af ​​afkrydsningsfeltet "Aktiver en oversigtsliste i menuen file" for at forhindre listen bliver skabt igen i fremtiden, hvis du vil. (Denne indstilling er ikke tilgængelig i nogle tidligere versioner af Real Player Basic.)

5 Klik på "Ok" nederst i højre hjørne af vinduet for at lukke vinduet Indstillinger og vende tilbage til Real Player Basic vindue. Adresselinjen historie skulle nu være tom, og ingen varer vil være synlige, når adresselinjen drop-down pilen der klikkes.

TIPS

  • Rydning af Real Player adresselinjen historie ikke rydde adresse historie din browser.Disabling "Filer" menuen oversigtsliste vil ikke forhindre en historie rekord fra at blive oprettet.

relaterede artikler