Hvordan man gør en Fodnote i PowerPoint 2000

January 26

Microsofts PowerPoint 2000 giver brugerne mulighed for at skabe en visuel præsentation fyldt med lysbilleder, der indeholder animationer og overgange, billeder, indlejrede videoer og lyde. PowerPoint 2000 har mulighed for at tilføje sidehoveder og sidefødder. Du kan tilføje en fodnote med et par klik med musen.

Instruktioner

1 Start PowerPoint 2000-programmet og åbne en eksisterende præsentation, du vil tilføje fodnoten ved at klikke på fanebladet "Filer" og vælge "Åbn" i drop-down menuen. Browse til din PowerPoint-projektet, vælg den og klik på "OK" for at åbne.

2 Rul ned, indtil du når det dias, som du ønsker at tilføje fodnoten. Hvis du tilføjer den samme fodnote til alle dias, behøver du ikke at rulle ned til en bestemt dias.

3 Klik på "Vis" fanen på den øverste værktøjslinje og vælg "Sidehoved og sidefod" valgmulighed.

4 Klik på fanebladet "Slide", når "Sidehoved og sidefod" vinduet popper op. Hvis "Footer" ikke allerede er markeret, skal du placere et flueben i boksen.

5 Skriv din fodnote i linje under afsnittet "Footer". Når du er færdig med at skrive din fodnote, skal du klikke på knappen "Anvend" for at anvende fodnote til dias, du arbejder på. Hvis du ønsker at anvende fodnote til alle dias, skal du klikke på "Anvend på alle" -knappen.


relaterede artikler