Sådan vises dialogboksen Udskriv

June 11

Dialogboksen Print er en type af Windows formular kontrol bruges af programmører til at vise udskriftsindstillingerne for en bruger. Programmøren behøver ikke at tilpasse dialogboksen Udskriv. Programmeringen sprog Microsoft .NET kan du blot indsætte kontrollen og fastgør den til en knap. Når brugeren klikker på knappen, den trykte åbnes dialogboksen.

Instruktioner

1 Klik på Windows "Start" og vælg "Alle programmer". Klik på "Microsoft .NET Framework" og derefter klikke "Visual Studio."

2 Klik på "File" og derefter "Åbn". Peg på placeringen af ​​din SLN fil, som er Windows projekt filformat. Visual Studio åbner projektet i din programmering arbejdsområde.

3 Træk og slip en "Udskriv Dialogboksen" kontrol fra din værktøjskasse i venstre side af arbejdsområdet. Træk og slip en "Button" kontrol fra værktøjskassen så godt. Dobbeltklik på knappen for at åbne en kode for at programmere knappen for at åbne dialogboksen.

4 Skriv følgende kode i din fil:

PrintDialog1.ShowDialog ();

5 Klik på knappen "Gem" i din vigtigste Visual Studio software værktøjslinje. Klik på knappen "Kør" for at udføre den nye kode og teste dine ændringer. Klik på knappen, du har oprettet for at åbne dialogboksen.


relaterede artikler