KILLBOX Alternativer

August 5

KILLBOX er en software designet til at låse op og fjerne låste filer fra computere. Disse låste filer køres på computeren og ikke er i stand til at blive slettet gennem normale midler. Når der er valgt disse filer, der skal slettes, vil computersystemet vise fejl såsom, "Kan ikke slette fil: Adgang nægtet" eller "Der har været en delingsfejl." Software programmer som Killbox bruges til at låse op for disse filer og fjerne filer fra computeren.

Unlocker

Unlocker er et gratis download skabt af Jorden Loop. Ligesom KILLBOX, Unlocker registrerer filer, der er låst og ikke kan slettes fra computersystemet. Alt, hvad der kræves, er at finde filen, højreklik på den og vælg "Unlocker". Programmet vil så vise alle elementer holde filen låst. Vælg "Lås alle" for at låse op for disse filer. Den "Kill Process" knappen vil låse og slette programmer fra computeren helt.

FileASSASSIN

FileASSASSIN er en oplåsning program udviklet af Malwarebytes, en producent af mange software programmer til at fjerne malware og adware fra edb-systemer. Når du har hentet, begynde at køre FileASSASSIN ved enten at vælge filen og slip og trække det ind i FileASSASSIN eller ved at have programmet søge ud låste filer på computeren. FileASSASSIN tilbyder en række muligheder for at låse op og fjerne de låste programmer fra computeren.

OpenedFilesView

OpenedFilesView er en software, der tilbydes af NirSoft. OpenedFilesView giver brugeren mulighed for at se alle låste filer, herunder oplysninger om håndtaget værdi, læse / skrive / slette adgang, fil position og den proces, der åbnede filen. Programmet derefter giver mulighed for den fil, der skal lukkes, åbne yderligere låste filer eller til at lukke de programmer, der åbnede de filer, der aktuelt låst. OpenFilesView fokuserer på at hjælpe brugerne bestemme programmer eller processer, der skaber problemer i computeren.

Lås IT

Lås IT er en gratis download, der tilbydes af Beskæftigelsesudvalget. Lås IT lokaliserer låse inden mapper og viser, hvor filen blev låst. Programmet bestemmer så den bedste måde for filen, der skal låses op naturligt uden at skabe yderligere problemer. En bruger kan anmode om visse filer, der skal låses op. Hvis programmet ikke kan låse brugeren valgte fil via bibliotekets håndtag eller fil håndtag, vil det så bede at afslutte de processer, der holder låsene i systemet.


relaterede artikler