Hvordan kan man øge den Connection Timeout i FTP

November 13

Når en bruger forsøger at oprette forbindelse til din server via filoverførselsprotokol den, er der en grænse tilslutningssæt. Hvis brugeren ikke kan oprette forbindelse inden for dette tidsrum, FTP softwaren ikke, at forbindelse fra automatisk prøver igen. Hvis du oplever problemer med din FTP-stedet, øge tilslutningen time-out, så det giver brugerne en bedre chance for at forbinde. Denne metode virker til både Windows Server 2008 og Windows 7.

Instruktioner

1 Klik på "Start" knappen, radio knappen på proceslinjen, og skriv derefter i "Internet Information Services" i hurtig søgning. Klik på linket program, når det er til rådighed, og tryk derefter på "Enter".

2 Klik på "+" ud for "steder." Klik derefter på FTP-stedet. Du har allerede skabt denne, så klik på navnet, som du kender.

3 Klik på "Avancerede indstillinger", under "Administrer Web Site" i højre side af vinduet.

4 Udvid afsnittet "Connection Limits" ved at klikke på "+" ud for det. Skift parameteren "time-out Seconds" til uanset figur, du ønsker, ved at klikke på boksen og skrive nummeret i. Tryk på "Enter". Du har nu ændret din forbindelse timeout.


relaterede artikler