Hvad er årsagen Root File System til Go "Skrivebeskyttet"?

November 19

Roden filsystemet i Windows indeholder alle de DLL-filer og eksekverbare filer, der er nødvendige for at køre Windows-operativsystemet. Systemet er indstillet som "read-only", hvilket betyder, at du ikke kan ændre filsystemet indhold. Det er en beskyttende foranstaltning for at undgå korruption rodfilsystemet indhold.

Read-Only Sikkerhed

Windows sætter systemfilerne til skrivebeskyttet for at beskytte dig mod utilsigtet at ændre vigtige filer. Ændring bare en værdi i en fil kan forårsage din Windows-computer til at gå ned. Det deaktiverer også din evne til at slette en fil, så du ikke kommer til at slette en fil, der kræves af operativsystemet til at køre problemfrit. Selv systemadministratorer skal fjerne skrivebeskyttet tillægge slette eller redigere en fil.

Fjern Attribut i GUI

I nogle tilfælde skal du redigere systemfiler. System filer findes i roden af ​​computerens C-drev, og de findes i "Windows" mappen, som indeholder alle Windows-operativsystemet filer i. Windows tilbyder en grafisk brugergrænseflade til at fjerne attributten. Højreklik på filen, og klik på "Egenskaber". I fanen "Generelt", fjerne markeringen ud for "Skrivebeskyttet", og klik "OK".

Fjern Attribut i Kommandoprompt

Du kan også fjerne attributten i Windows kommandoprompt den. Windows bruger kommandoen "attrib" for at tilføje og fjerne filattributter såsom read-only attribut. For at fjerne attributten i kommandoprompten, skal du klikke på Windows "Start" knappen og skriv "cmd" i menuen tekstboksen. Skriv følgende kommando i prompt:
attrib -r -sc: \ windows
Kommandoen ovenfor fjerner både read-only attribut og "system" attribut fra filen for at stoppe den fil fra at blive klassificeret som et rodsystem fil.

Fjern Læs-Kun Issues

Når du fjerner skrivebeskyttet attribut fra en fil, du aktivere det for ændringer. Dette er til gavn for en administrator, der ved præcis, hvad fil indhold kan og kan ikke ændres. Hvis du ved et uheld foretage de forkerte ændringer af filen, skal du re-installere operativsystemet. Af denne grund, at sikre, at du er omhyggelig, når du foretager indhold ændringer systemfiler.


relaterede artikler