Sådan fjernes PDF-filer fra Mac OS 10.5.4

April 24

Sådan fjernes PDF-filer fra Mac OS 10.5.4


Mac OSX 10.5.4 er en opgradering til Macintosh Leopard styresystem. Denne opgradering forbedrer ydeevnen af ​​Leopard-systemet ved at forbedre stabiliteten, kompatibilitet med forskellige programmer og forbedrer sikkerhedsfunktioner på din Apple-computer, ifølge Apple.com. Opgraderingen ikke selv ændre den måde filer, herunder PDF-dokumenter, slettes.

Instruktioner

Sletning af en PDF fra OSX 10.5.4

1 Fysisk finde den PDF-fil, du ønsker at slippe af med. Denne fil kan gemmes på dit skrivebord eller være i en mappe som "Dokumenter" eller et andet sted, som du vælger. Hvis du ikke er sikker, skal du åbne ikonet på skrivebordet på skærmen, som repræsenterer den harddisk på dit system. Dette er ofte mærket "Macintosh HD", men du kan have ændret det.

Dobbeltklik på dette ikon for at åbne en dialogboks. På toppen af ​​boksen er et søgeværktøj, hvor du kan skrive en del af filnavnet. Tryk på Enter-tasten og derefter søge efter filen på listen, der vises.

2 Vælg den relevante fil ved at klikke på ikonet titel eller dokument én gang. Filen vil blive fremhævet med blåt. Når filen er fremhævet, kan den flyttes til en anden placering.

3 Hold musen over den fremhævede fil, og klik og hold ned på det. For at slette filen, vil du ønsker at trække filen til papirkurven. Papirkurven er generelt placeret i bunden af ​​skærmen på den yderste højrefløj.

4 Selvom PDF sættes i papirkurven, er det ikke slettet fra systemet. For at slette det, du nødt til at tømme papirkurven. Dobbeltklik på ikonet Trash og vente på dialogboksen skal vises. En cirkulær gear-formet ikon vises på en drop-down menuen øverst midt på papirkurven boksen. Klik det én gang, og vælg "Tøm papirkurv" fra menuen. Systemet vil spørge dig, om du er sikker på at du vil fjerne de elementer i papirkurven permanent. Vælg "OK", og elementer vil blive slettet.

TIPS

  • Hvis du ønsker at sikre en PDF kan aldrig gendannes fra dit system, der er mere sikre måder at udslette alle spor af filerne væk. Installation af Dashboard-widget "Shredder," tilgængelige på Apple hjemmeside, vil give dig mulighed for stort set skyggen PDF og andre filer helt, så spor af dokumenterne kan aldrig blive hentet frem.
  • Hvis du ønsker at fjerne alle PDF-filer fra din Mac, derefter finde dem på ét sted er enkel. Dobbeltklik på HD-ikonet Macintosh at åbne harddisken og se efter mappeikonet mærket "Alle dokumenter" i venstre kolonne. Klik på ikonet, og alle dokumentfiler vil indlæse i boksen til højre. På toppen af ​​boksen er overskrifter, herunder "Navn", "Kind" og "Sidste åbnede." Klik på "Kind" overskrift til gruppe alle de dokumenter, på harddisken efter type. Rul gennem listen, indtil du finder den Portable Document filer (PDF) og klik på dem en ad gangen, mens du holder Shift-tasten nede. Når de er alle fremhævet kan du trække dem til papirkurven på samme måde, du kan gøre en enkelt fil.

relaterede artikler