Sådan redigeres et Microsoft Windows Icon File

July 25

I tidligere versioner af Windows (før Windows 7), ikon-filer var let at opspore og forandring. Windows gemmer disse filer som separate ico filer, som du kunne åbne i et grafikprogram, manipulere og gemme. I Windows 7 er ikon-filer integreret i .dll eller .exe-filer, så den eneste måde at redigere dine ikoner er at skabe nye for at erstatte de eksisterende ikoner.

Instruktioner

Pre-Windows 7

1 Hent og installer en gratis ikon editor program. Både IcoFX og Greenfish Ikon Editor er helt gratis og kan udtrække ikoner fra exe og dll-filer.

2 Højreklik på det ikon, du vil redigere, og vælg "Egenskaber". Klik på "Genvej" -fanen øverst. Vær opmærksom på stien i "target". Du programmerer genveje altid pege på en eksekverbar fil eller .exe-fil, som indeholder dit ikon fil (i de fleste tilfælde). Klik på "Skift ikon", og se, om mere end ét ikon er tilgængelig. Klik på "Annuller" - du vil blive tilbage her snart.

3 Åbn ikonet editor du hentede i trin 1. Kig efter en "Extract" eller "Åbn" valgmulighed. I Greenfish editor, det er den anden ikon på velkomstbilledet. I IcoFX, kan du åbne fra menuen "Filer". Gå til den sti og exe-fil, du ligger i trin 2, og klik på "Åbn". Programmet viser dig alle ikonfilerne stede i den fil, du har valgt. Vælg den, du ønsker at åbne og klik på "Åbn".

4 Brug programmet til at redigere ikonet, som du gerne vil. Både Greenfish og IcoFX fungerer som Microsoft Paint, eller en skrabet-down version af Photoshop. Paint over, hvad er der, tilføje tekst eller kopiere og indsætte fra andre filer. Når du har foretaget dine ændringer, skal du klikke på "File" og "eksport til ..." og derefter gemme filen som en del af den samme .exe-fil, du åbnede.

5 Retur til ikonet for programmet på skrivebordet og højreklik og vælg "Egenskaber" igen. Klik på "Skift ikon" og vælg din nyligt gemte ikon fra listen over tilgængelige ikoner. Klik på "OK" og derefter "OK" igen for at gemme dine ændringer.

Windows 7

6 Hent en gratis ikon editor som i trin 1 ovenfor. I Windows 7, kan du ikke bruge disse programmer til at udtrække et ikon fil, men du kan bruge enten til at gemme en ny ikon-fil til at erstatte din eksisterende ikon. Installere og køre programmet.

7 Opret et nyt billede med dimensioner 256x 256 pixels for stort format ikoner, 128x128 for mellemstore ikoner, eller 48x48 til standard Windows ikoner. Tegn, maling og tilføje tekst, som du ønsker, eller kopiere og indsætte fra en anden billedfil ind i dette nye ikon fil, du opretter.

8 Klik på "File" og vælg "Gem" når du er færdig. Gå til en mappe, som du vil huske og give dig ny ikon og nem at huske navn passende for programmet. Vælg "Ico" for filtype, og klik derefter på "Gem" for at gemme filen.

9 Minimer dine aktive programmer til at afsløre dit Windows Desktop. Højreklik på ikonet for det program, du ønsker at give et nyt ikon til, vælg derefter "Egenskaber". Klik på "Genvej fanen" og derefter klikke på knappen "Skift ikon". Du kan bruge en række Windows-ikon, eller klik på "Gennemse" for at finde den Ico fil, du oprettede i forrige trin. Vælg denne fil, klik på "OK" og derefter "OK" igen for at anvende det nye ikon til genvejen.