Hvordan kan jeg konvertere en e-bog til MP3?

March 31

Hvordan kan jeg konvertere en e-bog til MP3?


Når du konverterer en eBook tekstfil til en tale fil, du gøre den tilgængelig for bredere publikum. Nogle mennesker kan ikke, eller ikke, kan lide at læse på en computerskærm, og det gør en lyd version af bogen en mere interessant mulighed for dem. Konvertering af tekst til lyd er ikke så svært som du måske tror, ​​og der er software programmer, der nemt kan gøre det konvertering for dig. Talen anvendes i denne type program, har normalt en naturlig intonation og du kan ofte vælge mellem forskellige voice muligheder. Men noget software har mere realistiske stemme kapaciteter end andre, så du skal undersøge de forskellige muligheder programmet, før du vælger en, hvis det er vigtigt for din stemme projekt.

Instruktioner

1 Vurdere tekst til tale programmer som Natural Reader, SpokenText or Alive tekst til tale (se Resources). Hvert af disse programmer har forskellige stemmer og forskellige realistiske betoninger. Nogle tilbyder gratis prøver, men de fleste kræver et gebyr for specielle applikationer eller længere betingelser for brug.

2 Hent og gem det program, du vælger til din computer. Vælg "Gem", når du bliver bedt om enten at køre eller gemme programmet.

3 Find programmet i den mappe, du gemte det til og dobbeltklik for at starte installationen. Følg installationsvejledningen på skærmen instruktioner.

4 Find programmet i den mappe, du gemte det til og dobbeltklik for at starte installationen. Følg installationsvejledningen på skærmen instruktioner.

5 Gå til "Start" og derefter "Programmer" og find den nyinstallerede program. Dobbeltklik på ikonet for at åbne programmet. Find den tekstfil, du vil konvertere til lyd ved hjælp af knappen "Browse" eller anden lignende knap i programmet. Dette vil gøre det muligt for programmet at begynde at scanne din computer til filen.

6 Klik på "Convert" eller "Start" (eller anden lignende navn knap) --- dette vil afhænge af det program, du bruger. Se vejledningen programmet. Vent til tekstfilen, der skal ændres til MP3-format. Derefter kan du kontrollere filen ved at lytte til den på en MP3-afspiller, din computer eller andre medier afspiller.


relaterede artikler