Sådan Erstat linjeskift i WordPad

June 7

Sådan Erstat linjeskift i WordPad


Linjeskift, også kendt som linjeskift eller linje ender, kraft tekst til at starte en ny linje. (De kaldes "linjeskift" fordi brugere af manuelle skrivemaskiner havde ramt en løftestang knyttet til skrivemaskinen vognen til at rulle papiret op og returnere vognen til begyndelsen af ​​den nye linje.) Kopiering tekst fra et program til et andet resulterer ofte i linjerne ender på det forkerte sted, såsom halvvejs på tværs af siden. Mere avancerede programmer tekstbehandlingsfiler såsom Microsoft Word har en Erstat funktion, der vil søge efter og slette linjeskift. WordPad vil søge efter og erstatte tekst, men ikke linjeskift.

Instruktioner

1 Åbn dokumentet i WordPad. Over teksten skal du se en lineal. Hvis linealen ikke er der, skal du klikke på Vis i menulinjen, og klik derefter på Hersker.

2 Klik på Vis på menulinjen, og vælg Valg. Under WordWrap skal du vælge Wrap til Hersker. Teksten vil omformatere, så linjen ender passer sammen med enden af ​​linealen. Korte linjer i midten af ​​et afsnit mark steder hvor der er vognretur, der skal slettes.

3 Flyt markøren til slutningen af ​​den korte linie. Tryk på Slet. Teksten under kort linje bevæger sig op til at udfylde linjen.

4 Tilføje et mellemrum til at adskille to ord, hvis nødvendigt.

5 Gentag for hver vognretur (line ende), der skal slettes.

TIPS

  • Dobbelt-check for korrekt afstand mellem bogstaver og ord efter at have fjernet linjeskift.

relaterede artikler