Word 2007 Brevfletning Tutorial

December 21

Word 2007 Brevfletning Tutorial


Brevfletning er et tekstbehandlingsprogram funktion, der giver dig mulighed for at oprette personlige dokumenter fra en skabelon ved hjælp af en eksisterende mail-liste database. Denne funktion er nyttig, når du vil sende en masse mailing, såsom en markedsføring brev, til mange kunder. Hvert bogstav kan tilpasses til at løse hver enkelt kunde ved navn.

Opret en start dokument

Opret hoveddokumentet du agter at bruge som en skabelon til din personlige mailing ved at åbne et nyt dokument i Word 2007. Det vigtigste dokument indeholder tekst og grafik, der er de samme for hver version af det flettede dokument-f.eks returadressen eller hilsen i et standardbrev. På fanen Forsendelser, i Start Mail Merge gruppe, skal du klikke på Start brevfletning. Fra drop-down menuen vælg bogstav, katalog eller mappe, sæt med konvolutter, adresseetiketter, eller e-mail-meddelelser, afhængigt af typen af ​​brevfletningen du vil oprette.

Typer brevfletning

Et katalog eller mappe opretter en liste over oplysninger, såsom navn og kontakt eller varebetegnelse, men navn og beskrivelse på hver post er unik. Klik på "Register" fra "Start brevfletning" drop-down menu til at oprette denne type dokument.

Et sæt af konvolutter kan skabes hvor afkastet adresse er den samme på alle konvolutterne, men destinationsadressen svarer med en liste over postadresser fra din datakilde. Din slutresultatet bliver kuverter med unikke destinationsadresser på hver. Vælg "Konvolutter" for at bruge denne funktion.

Opret et sæt adresseetiketter viser et unikt navn og adresse, der svarer til din database. Når du vælger "Labels" fra "Start brevfletning" drop-down menu, vil du have mulighed for at begynde en trin-for-trin guiden. Guiden er en enkel måde at finde adresseetiket skabelon, der svarer til de etiketter, du har valgt at bruge.

Du kan tilpasse e-mails, hvor det grundlæggende indhold er den samme i alle de beskeder, men hver besked går til den enkelte modtager, der indeholder oplysninger, som kun er specifikke for den pågældende modtager, som modtagerens navn eller anden udpeget oplysninger.

Vælg en datakilde

En datakilde er en fil, der indeholder de oplysninger, der skal flettes ind i et dokument, såsom en Excel database eller adressebog. Slut dokumentet til en datakilde ved at vælge "Vælg en eksisterende liste." Modtageren oplysninger i hvert bogstav kommer fra en datakilde.

Afslut brevfletningen

Beslut hvilken database du vil bruge til din brevfletning. Word 2007 genererer en kopi af de vigtigste dokument for hvert element, eller optage, i din datafil. Hvis din datafil er en postliste, disse elementer er modtagere af din adresseliste. Du kan vælge at kun oprette dokumenter til kun visse poster / adresser i din datafil.

Dernæst tilføje pladsholdere, kaldet mail flettefelter, til dokumentet. Når du udfører brevfletningen, er Brevfletning felter fyldt med oplysninger fra din datafil.

Eksempel, derefter udfylde fletningen. Et sæt af dokumenter, der svarer til antallet af poster i din adresse eller data fil vil blive oprettet og klar til print eller emailing.


relaterede artikler