Sådan ændres navnet på en Box i Facebook

July 14

Sådan ændres navnet på en Box i Facebook


Din offentlige side på Facebook indeholder en "Boxes" -funktion, som er et område, der indeholder alle de programmer, du bruger på din profil. Disse programmer, der præsenteres i individuelle bokse, har forskellige titler, der identificerer, hvad de er. Fra at skrive dit navn i chili peber til at præsentere en liste over dine yndlingssange, skifte disse forbedringer på en regelmæssig basis for at holde din side frisk. Ved hjælp af indstillingerne i din Facebook-konto, ændre navnet på en kasse på din egen side.

Instruktioner

1 Log ind på din Facebook-konto, skal du klikke på linket "Profil" og klik derefter på "Boxes" fanen under dit navn.

2 Klik på ikonet blyant i øverste højre hjørne af boksen og vælger at overføre din funktion til "Wall" fanen, eller fjerne den helt ved at vælge en indstilling i drop-down listen.

3 Klik på linket "Home" og klik derefter på "Programmer" valgmulighed i venstre side.

4 Klik på titlen på en eksisterende applikation under afsnittet "Dine Applications", klik på "Del" knappen og følg eventuelle yderligere anvisningerne for at tilføje dette til din side. Alternativt adgang Facebooks "Application Directory" side installere en ny ansøgning (se Resources). Den "Boxes" fanen viser nu den ændrede navn.


relaterede artikler